Много хубави снимки са станали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами ок Митак,ама поне до сряда или четвъртък да ми кажат останалите колеги като бройка, кой има намерение да идва до Търново на 20-ти и кой иска да остане за вечерта, за да може жената да намери евтина студентска квартира за една нощувка и на 21-ви да се преберем. А така или иначе,срещите ни в Стара Загора ще са вече от 19:00 ч. така че спокойно можем да си присъстваме и на нея. За час за тръгване към В.Търново ще се разберем допълнително.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:Ами ок Митак,ама поне до сряда или четвъртък да ми кажат останалите колеги като бройка, кой има намерение да идва до Търново на 20-ти и кой иска да остане за вечерта, за да можем да намерим евтина студентска квартира за една нощувка и на 21-ви да се преберем. А така или иначе,срещите ни в Стара Загора ще са вече от 19:00 ч. така че спокойно можем да си присъстваме и на нея. За час за тръгване към В.Търново ще се разберем допълнително.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:zigi написа:аз също ше идвам с вас в търново такаче броитеме и мен :D :D :D :DУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:popara801 написа:zigi написа:аз също ше идвам с вас в търново такаче броитеме и мен :D :D :D :DFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
хаххаха ами лошо няма бе щом се обичате се взимайте хаххахахаВенци до кога трябва да ти се даде отговор питай половинката си в хотел Росица ли ще сме или по общежитията да знам а колкото до това дали ще идвам за сега незнам но скоро ще ти кажаДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:хаххаха ами лошо няма бе щом се обичате се взимайте хаххахахаВенци до кога трябва да ти се даде отговор питай половинката си в хотел Росица ли ще сме или по общежитията да знам а колкото до това дали ще идвам за сега незнам но скоро ще ти кажаУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:хаххаха ами лошо няма бе щом се обичате се взимайте хаххахахаВенци до кога трябва да ти се даде отговор питай половинката си в хотел Росица ли ще сме или по общежитията да знам а колкото до това дали ще идвам за сега незнам но скоро ще ти кажаFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар