Ами ок Митак,ама поне до сряда или четвъртък да ми кажат останалите колеги като бройка, кой има намерение да идва до Търново на 20-ти и кой иска да остане за вечерта, за да може жената да намери евтина студентска квартира за една нощувка и на 21-ви да се преберем. А така или иначе,срещите ни в Стара Загора ще са вече от 19:00 ч. така че спокойно можем да си присъстваме и на нея. За час за тръгване към В.Търново ще се разберем допълнително.
Ами ок Митак,ама поне до сряда или четвъртък да ми кажат останалите колеги като бройка, кой има намерение да идва до Търново на 20-ти и кой иска да остане за вечерта, за да можем да намерим евтина студентска квартира за една нощувка и на 21-ви да се преберем. А така или иначе,срещите ни в Стара Загора ще са вече от 19:00 ч. така че спокойно можем да си присъстваме и на нея. За час за тръгване към В.Търново ще се разберем допълнително.
Ами ок баце ще си пишем допълнително айде 4ао :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
хаххаха ами лошо няма бе щом се обичате се взимайте хаххахахаВенци до кога трябва да ти се даде отговор питай половинката си в хотел Росица ли ще сме или по общежитията да знам а колкото до това дали ще идвам за сега незнам но скоро ще ти кажа
хаххаха ами лошо няма бе щом се обичате се взимайте хаххахахаВенци до кога трябва да ти се даде отговор питай половинката си в хотел Росица ли ще сме или по общежитията да знам а колкото до това дали ще идвам за сега незнам но скоро ще ти кажа
http://www.bgmaps.com/routing.aspx?sid=445cd8d583924701768f0811d6a259b5 Тука има километрите и маршрута аре баце дано да се навиете да дойдете с Петя.Ще си изкараме добре. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар