Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

щеше да се обаждашкакво стана узвочи ли бравата
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Не съм още! Не остана време....! Тази събота го планувам! Правихме една астра, че беше доста зле козметично....и не остана време за мойта...само и смених цвета на габаритите http://forum.fiat-bg.org/garage.php?mode=view_gallery_item&image_id=147!!! Дай мнение
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97
      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

как еколеги нещо ново някой да е правил по колата си да се похвали нещо. айде че като пропуснах миналата среща и сега ми е едно такова криво , айде да дойде следващата да се съберем повечко хора да си поприказваме
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Я кажете кога има срещи , че аз съм близо до Стара Загора и може да мина .Всъщност от Чирпан съм и скоро си взех едно Браво ...Вече имам чувството ,че един път вземеш ли Фиат друга кола не ти се кара

Коментар

MrElectro написа:
            Я кажете кога има срещи , че аз съм близо до Стара Загора и може да мина .Всъщност от Чирпан съм и скоро си взех едно Браво ...Вече имам чувството ,че един път вземеш ли Фиат друга кола не ти се кара
            ами колега ей сега на 24 трябва да имаме среща на бензиностанция зара в 18:00 което ми напомня че колегите да се стягат колко човека ще дойдат този път1аз съм там
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ами ... както казах не съм от Стара Загора и не я знам таз бензиностанция Иначе колко човека горе-долу се събирате ?

Коментар

Аз тази среща не я удобрявам въобще! Неделя в 18.00.... постоянно става нещо! Я някой заминава за някаде, я някой го домързяло да дойде....предлагам да е сутринта или в събота вечерта....Какво ще кажете?
                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

standox_brava написа:
                  Аз тази среща не я удобрявам въобще! Неделя в 18.00.... постоянно става нещо! Я някой заминава за някаде, я някой го домързяло да дойде....предлагам да е сутринта или в събота вечерта....Какво ще кажете?
                  ами може незнам какво ще кажат колегите за мен не е проблем
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Да ... наистина .. неделя в 18:00 не е най-подходящото време ... в събота е по-добре.В неделя всеки си почива и се подготвя за понеделник

Коментар

bmw_boy-Явор-Fiat Punto 75Тази неделя ще гледам да дойда на срещата.И дано да се съберем повече хора.Поздрави!
                      Punto ELX

Коментар

добре колеги дайте да решим последно кога ще е сбота или неделя защото мисля да пусна л.с. и на алфстите ланча та да знам какво да им кажа.Но моля повече хора да се включат та да няма срдти после
                        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

тази събота сме в Стара Загора, в неделя следобед си пътуваме обратно за Софето.Ако има среща в събота през деня или вечерта, ще дойдем с удоволствие.
                          Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Емииии май го решихме...събота към колко само да се разберем!18.00-19.00 според мен е добре, че да е по похладното!
                            Lancia Lybra 2,4JTD '03
                            Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

щом е така Среща в събота 23.06.07 на бензиностанция Зара в 19:00 часа
                              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

ОК аз съм там...само, че без любимата фиатка....!
                                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                                Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

Working...
                                X