Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хахах нямал съм намерение.. абе ти си знаеш к’во мислиш аз намерение имам както казах нямам финанси
    А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

bobti написа:
      Fresh написа:
      popara801 написа:
      Fresh написа:
      Уфф.. така ми се искаше тази неделя да дойда .. ама съм на Бал и няма да мога. Но предполагам, че по нататък ще идвам вече
      Бате,ходенето до Пловдив е на 31 тоест другата неделя.Можеш да доидеш да се запознаем поне
      Ами нищо не обещавам и от гледна точка на финанси пък и на 29-ти се връщам от Слънчев бряг и нали ти казвам нищо не обещавам. Ще пиша пак
      Абе на вас човек не може да угоди,ако нямаш намерение да идваш на срещите по добре изобщо не се включвай в темата.
      аде не се карайте който иска и може да идва
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Абе колегата "fresh",маи не си много fresh.Какви финанси ти трябват да доидеш за 15-тина минути на паркинга на Европата да се видим бе пи4.Ако трябва ще ти дам 2-3 лева за гориво.Ако искаш ела ако не не ни занимаваи с твоите финанси.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз живея най близко до магистралата ако искате навигация само казвате.
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ех колко хубаво е да видиш някой от форума
              Прикачени файлове
              Fiat Punto 1.7TD
              Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

Tqnkata написа:
                Аз живея най близко до магистралата ако искате навигация само казвате.
                Баце,ще искаме да ни вземеш ако си свободен,тъкмо ще ни разкараш из Пловдив.Ама има време ще се разбереме :D
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Живко написа:
                  Ех колко хубаво е да видиш някой от форума
                  Абе Живко,къде набара колежката с МАРА?Като гледам маи зад BULBANK а?Маи сте се наговорили а?
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Видях те, ти ли беше - СТЗТрябва да си направим такава тема, аз видя ли фиат все за стикери гледам ..... ама за сега никой не съм видял.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

popara801 написа:
                      Абе колегата "fresh",маи не си много fresh.Какви финанси ти трябват да доидеш за 15-тина минути на паркинга на Европата да се видим бе пи4.Ако трябва ще ти дам 2-3 лева за гориво.Ако искаш ела ако не не ни занимаваи с твоите финанси.
                      Относно финансите става въпрос за като ще се ходи в Пловдив. Иначе казах, че ще дойда на паркинга. Прочети ми хубаво мненията.
                      А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

emzo написа:
                        Видях те, ти ли беше - СТЗТрябва да си направим такава тема, аз видя ли фиат все за стикери гледам ..... ама за сега никой не съм видял.
                        И аз съм така но до сега съм виждал само васкони ,Живко и тебе пред блока ти ... а и наскобг също.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Живко днес ме спипа :D :D :D Ама като си тръгвах от там не беше твойта кола пред мен! А между другото тебе сме нарочили да ни разпечаташ малките стикери. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08P.S. Ма каква красавица ми е Марка бе
                          Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

kallymally написа:
                            Живко днес ме спипа :D :D :D Ама като си тръгвах от там не беше твойта кола пред мен! А между другото тебе сме нарочили да ни разпечаташ малките стикери. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08P.S. Ма каква красавица ми е Марка бе
                            Ти остави другото ами еи сега като се връщах от Дъбрава ти видях МАРА-та до бившия Манхатън а така ли е?
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                              kallymally написа:
                              Ти остави другото ами еи сега като се връщах от Дъбрава ти видях МАРА-та до бившия Манхатън а така ли е?
                              упс не е била марка аз днес само в центърче съм ходила и после пред къщи
                              Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

..................има нещо гнило тука Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                                Уважавам тези,които ме уважават!
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X