дааа ще бъде яко да се съберем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ще се съберем и още как.Ве4е 4акам с нетърпение да стане 17 та да се съберем да поджиткаме.Колеги нека до дове4ера някои да измисли нещо оригинално да отидеме макар и в града на някое по открито местенце.Аз предлагам като се съберем на европата да ходиме на Хижата на Аязмото кво ще кажете,а?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Ами като гледам колега маи днес няма да видим снимки,ама да се надяваме в следващите дни да ги пуснат.Фиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
-
Здравейте на всички! Искам да внимавате, няма да повтарям!1. Предлагам ви ето този модел: фанелка светло бежова с кафеникав кант за 5 лв-бройкатаили някои от тези модели без първата фанелка, но логото ще изпъква най-добре на бежов фон, а и цветът е много подходящ. 2.Ходих да питам за надписа /щампата/ FIAT ФОРУМ България на гърба и емблемата на ФИАТ за отпред, ще излезе около 5 лв.на фанелка ако поръчаме 20 бр., т.е. крайна цена 10 лв. на бройкаПредлагам утре вечер да се съберем за уточняване на бройка, размери на фанелките и събиране на средства за закупуването им и изработката на надписите.Моля за вашето сериозно отношение, а изключение правим само за Венци, той да изкаже мнение в темата.Фиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар