Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еи,колеги видяхте ли,4е с всеки изминал ден ставаме пове4е ипове4е тоест популяризираме се от другите градове скоро ще по4нат да ни завиждат за което се радвам изклу4ително много.Ако има хора от региона да заповядат в 17:00 на паркинга на "Техномаркет"кв.Железник където тази седмица ще са неотразимите колеги.Аз ще ви приветствам другата седмица.Тази съм в Бургас.Много поздрави на вси4ки.До скоро.......
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

между другото карам фиат браво,а велосипеда го продадох и си купих джанти за колата.Стана ми смешно като видях в аватара си 4е карам велосипед.Наздраве.... Венци,много поздрави от мене.Жалко,4е тази седмица няма да се видим,ама се надявам другата да доидеш пак успех.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ee как бе Митак,другата седмица живот и здраве пак ще се видим и ще пием beer
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

Завъртях се аз около 17,30 на паркинга на Техномаркет. Видях ви количките (май само едната беше със стикер - голям и малък) и си тръгнах. Предположих, че сте на кафито, но като не ви познавам, как да ви позная?

Коментар

naskobg написа:
            Завъртях се аз около 17,30 на паркинга на Техномаркет. Видях ви количките (май само едната беше със стикер - голям и малък) и си тръгнах. Предположих, че сте на кафито, но като не ви познавам, как да ви позная?
            що закъсня бе човек?
            Фиат завинаги!!!!
            Фиат Типо-1.4 75кс.
            Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
            фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

bobti написа:
              naskobg написа:
              що закъсня бе човек?
              Тогава пристигнах от Пловдив, иначе никога не съм идвал.

Коментар

naskobg написа:
                bobti написа:
                naskobg написа:
                що закъсня бе човек?
                е нищо следващата неделя заповядай на срещата от 17часа
                Фиат завинаги!!!!
                Фиат Типо-1.4 75кс.
                Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
                фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

bobti написа:
                  naskobg написа:
                  bobti написа:
                  naskobg написа:
                  що закъсня бе човек?
                  е нищо следващата неделя заповядай на срещата от 17часа
                  ако съм в Стара Загора ще дойда. Че моята е сложна - от Пловдив съм, работя в Созопол, детето учи в Стара Загора (и жена ми е от там де ) :D

Коментар

Ако не се лъжа naskobg, май с тебе се запознах предният път до Молла в Стара Загора.Аз съм с Мареата и бързах за срещата тогава.
                    Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                      Ако не се лъжа naskobg, май с тебе се запознах предният път до Молла в Стара Загора.Аз съм с Мареата и бързах за срещата тогава.
                      Да, аз съм колега. Тогава ти ми каза къде и кога си правите срещите.

Коментар

Да. И когато ти се отдаде възможност заповядай на срещите ни.
                        Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                          Да. И когато ти се отдаде възможност заповядай на срещите ни.
                          Благодаря за поканата.

Коментар

здравейте колеги я кажете как мина срещата похвалете се с нещо
                            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Как мина срещата колеги? Липсвах ли ви? (това е шегичка) Решила бях да дойа ама не успях. Бях на Соколския Манастир. Ще ви сложа и снимка. Много готино и каране колкото ви се иска
                              Прикачени файлове
                              Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

Колего какво ще кажете днес да забием една среща някъде към 17-18h ако сте сагласни само пишете кога и къде, че сега ми се е паднало да почивам от работа
                                Subaru B9 tribeca 3.0
                                Peugeot 307 04
                                Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                                Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Working...
                                X