еи,колеги видяхте ли,4е с всеки изминал ден ставаме пове4е ипове4е тоест популяризираме се от другите градове скоро ще по4нат да ни завиждат за което се радвам изклу4ително много.Ако има хора от региона да заповядат в 17:00 на паркинга на "Техномаркет"кв.Железник където тази седмица ще са неотразимите колеги.Аз ще ви приветствам другата седмица.Тази съм в Бургас.Много поздрави на вси4ки.До скоро.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
между другото карам фиат браво,а велосипеда го продадох и си купих джанти за колата.Стана ми смешно като видях в аватара си 4е карам велосипед.Наздраве.... Венци,много поздрави от мене.Жалко,4е тази седмица няма да се видим,ама се надявам другата да доидеш пак успех.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
naskobg написа:Завъртях се аз около 17,30 на паркинга на Техномаркет. Видях ви количките (май само едната беше със стикер - голям и малък) и си тръгнах. Предположих, че сте на кафито, но като не ви познавам, как да ви позная?Фиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
-
bobti написа:naskobg написа:Завъртях се аз около 17,30 на паркинга на Техномаркет. Видях ви количките (май само едната беше със стикер - голям и малък) и си тръгнах. Предположих, че сте на кафито, но като не ви познавам, как да ви позная?
Коментар
-
naskobg написа:bobti написа:naskobg написа:Завъртях се аз около 17,30 на паркинга на Техномаркет. Видях ви количките (май само едната беше със стикер - голям и малък) и си тръгнах. Предположих, че сте на кафито, но като не ви познавам, как да ви позная?Фиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
-
bobti написа:naskobg написа:bobti написа:naskobg написа:Завъртях се аз около 17,30 на паркинга на Техномаркет. Видях ви количките (май само едната беше със стикер - голям и малък) и си тръгнах. Предположих, че сте на кафито, но като не ви познавам, как да ви позная?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар