Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сори че не можах да присъствам но на 11.05 имах рожден ден а на 12 малко касно се събудих , другия път сам там .дано бада извинен
    Fiat bravo 1.6 16v 103hp

Коментар

а бе колеги какво стана с пунтото направхте ли седалката?
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Седалката е ОК. Завариха ми зъбчето в Евромастер и вече е като нова. Ама свалянето на онези джаджи против камшичния удар на предните седалки си е приключение един път!!! Успяхме, ама двама мъже по около 100 кила всеки и заклинанието за родителката...
        Punto 6 Speed /Red Storm/

Коментар

100yan написа:
          Седалката е ОК. Завариха ми зъбчето в Евромастер и вече е като нова. Ама свалянето на онези джаджи против камшичния удар на предните седалки си е приключение един път!!! Успчхме ама двама мъже по около 100 кила всеки и заклинанието за родителката...
          хахахахаха е важното е че сте се справли и вече всичко е наред
          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Абе пичове дайте да направим някакъв стикер на форума да си лепнем че бая хора има в стз с фиатки който не знаят за форума и няма как да разберат за срещите...
            Fiat Uno 70SX

Коментар

H8ME написа:
              Абе пичове дайте да направим някакъв стикер на форума да си лепнем че бая хора има в стз с фиатки който не знаят за форума и няма как да разберат за срещите...
              прави се в момента ще го имаме скоро предполагам
              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

айде секи да си напише с химикал на едно листче от тетрадка адреса на форума и да си ги лепкаме
                Fiat Uno 70SX

Коментар

a бе как беше форума за въздушните пушки?
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

http://forum.oragie.com/viewtopic.php?t=3805Това е директно СтЗ група. А предложението ми остава -идваш на сбирка и стреляш с каквото си поискаш от арсенала на групата, а като си харесаш нещо ще го мислим... л
                    Punto 6 Speed /Red Storm/

Коментар

колеги др. седмица ще има ли среща какво става?я да не се отпускате ако е в неделя аз няма да мога да дойда защото се пребирам към Свищака.колегата 100yan да ги хваща др. който не дойдоха преднят път и да правим голяма среща :P
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

абе някой гледа ли темата дайте мнение , да знам че не см еднственят който пише тук гледам вече нов стикер си имаме може да се уредм с по едно сткерче знае ли се
                        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Тук съм Не пиша много ама следя темата Срещата си остава в неделя нали

Коментар

колеги утре приятна среща аз няма да мога да дойда защото пътувам за Свищов айде и да пишете какво е станало
                            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Жалко....ще видим! Надявам се да има хора този път
                              Lancia Lybra 2,4JTD '03
                              Фиат Браво 1.9TD75 '97
                              Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                              Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

не ви ли е срам бе аз тука в Свищака на този дъжд тука а вие газари кафета пият , че и за коли си говорят
                                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
                                X