Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Uno Stz написа:
    soulkeeper написа:
    а бе ако някой от алфа или ланча форума е навит да дайде на среща да пише нещо тука да знаем.Гледам че във вашите форуми темата се наблюдава та дайде някаква индикация де. :D а иначе как варвят нещата колегата standox brava онзи ден се видяхме щеше да отнесеш за малко ремаркето на човека ти ами айде :D а Uno Stz ти онзи ден случайно да беше за риба на присевните до Шаново?Аз бях брат няма нищо недей да ходиш няма нищо аде чалЛЛЛЛ [/url]
    Не съм ходил за риба Или е бил Стоян(с който май ме бъркате) :P или си се припознал
    не бе просто видяхе едно червено уно като твоето със същите тасове беше и за товаа не разбрах в събота в 14:00 удобно ли ти е
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Съгласен съм за събота.Очевидно ни бъркате никовете със Стоянчо standox_brava вече знае кой съм.Стоян (H8ME-така май му беше ника) е червеното Уно.Аз съм Петко с другото Уно с което още не съм идвал.То и аз не помня многоМай по-често трябва да срещаме та да се запомним

Коментар

Uno Stz написа:
        Съгласен съм за събота.Очевидно ни бъркате никовете със Стоянчо standox_brava вече знае кой съм.Стоян (H8ME-така май му беше ника) е червеното Уно.Аз съм Петко с другото Уно с което още не съм идвал.То и аз не помня многоМай по-често трябва да срещаме та да се запомним
        тотално се обърках аде в събота ще се видим да се разберем :D
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ето ме и мене бе... тука съм си и не съм ходил за риба незнам кой си видял може да си сънувал...колега :D а за срещата в събота е ок в 14:00 също е ок ...там съмп.с. мога да кажа и на Тишо (това момче дето беше на последната среща с бялото уно)
          Fiat Uno 70SX

Коментар

H8ME написа:
            Ето ме и мене бе... тука съм си и не съм ходил за риба незнам кой си видял може да си сънувал...колега :D а за срещата в събота е ок в 14:00 също е ок ...там съмп.с. мога да кажа и на Тишо (това момче дето беше на последната среща с бялото уно)
            казвай му да идва аз тогава не се запознах с момчето само standox brava не е казал нищо за времето дали го устроива?
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

За сега ме устройва!Само имам в събота един касетофон да слагам в колата ама ще го измислим! Може на срещата да го оправим!
              Lancia Lybra 2,4JTD '03
              Фиат Браво 1.9TD75 '97
              Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
              Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_brava написа:
                За сега ме устройва!Само имам в събота един касетофон да слагам в колата ама ще го измислим! Може на срещата да го оправим!
                да донеси го ще го сложим колко му е .Значи решено на 12.05.07 в 14:00 часа на Заратаа ти............. абе я влез в скаип :D
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Колеги трябва да свърша една непредвидена работа(преди малко ми я "сервираха").За съжаление няма да успея да дойда

Коментар

Още една среща мина успешно! Малко по - малко се увеличаваме!Бравите станаха 2! А и имаме и едно Пунто
                    Lancia Lybra 2,4JTD '03
                    Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

Момчета дайте идея за заварчик. На предната седалка се е строшило едно зъбче, което държи облегалката /Пунтото е двувратка/ и сега трябва да се издялка и завари ново. Та мисля, че ми трябва електрожен или CO... и майстора, де :P
                      Punto 6 Speed /Red Storm/

Коментар

Само така момчета,нека се увеличаваме Макар че пропуснах срещата се радвам за новите колеги.Надявам се следващия път да имам възможност да се запозная с тях

Коментар

100yan зад електрото мисля, че имаше майстори! При мен в зора също има един, но доста работа има той и нз дали ще има време да го направи! Защо не потърсиш същата част в някоя морга!
                          Lancia Lybra 2,4JTD '03
                          Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

РЕДОВНА СРЕщА СТАРА ЗАГОРА -ВСЯКА ПОСЛЕДНА НЕДЕЛЯ НА МЕСЕЦА В 18:00 НА БЕНЗОСТАНЦИЯ "ЗАРА"
                            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

срещата мна благополучно само колегата tache беше оещал да дойде ама аиде простено му е на човека предната вечер е ал повод.Какво стана оправхте л пунтото
                              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Мисля че неделя е най-добре,за часа също съм съгласен.Надявам се да не ми се налага пак да отсъствам

Коментар

Working...
                                X