Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами

standox_brava написа:
    Мммм аз съм сългасен!На скоро моя обичан баща си купи Фиат Брава! Много съм щастлив от това и съм готов да се запозная с другите от Стара Загора любители на тази марка! Събота заминавам на почивка но предполагам, че ще се прибера до 14! Ще гледам да следя тук за развитие ( Ще има ли среща или не) Поздрави!
    Колега може и само аз и ти да сме но няма значение въпроса е да направим 1-та среща ,миналата година както виждаш в темата вече двама колеги се срещнаха дано и те да се вкючат.
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Колеги

Колеги какво стана ще имали среща или не, някои ще дойде ли ?
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Съжалявам за моето отсъствие, но се прибрах късно вечерта в неделя и нямах достъп до интернет да предупредя! Все пак съм За! Хубаво е да се съберем! Още едно момче съм навил за среща! И той колега с фиат!
        Lancia Lybra 2,4JTD '03
        Фиат Браво 1.9TD75 '97
        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_brava написа:
          Съжалявам за моето отсъствие, но се прибрах късно вечерта в неделя и нямах достъп до интернет да предупредя! Все пак съм За! Хубаво е да се съберем! Още едно момче съм навил за среща! И той колега с фиат!
          можем тази събота и неделя да го направим само трябва да видя дали инямам изпит тогава ще пиша към петък
          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

я

Хайде Стара Загора няма ли да се съберем най-накрая и ние само се излагаме, ако има желаещи нека да пишат.Аз мислех за следващата седмица ама то тогава е великден.Давайте предложения колеги.
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Колеги (без soulkeeper и standox_brava) къде сте бе Вече втора среща правим а вас ви няма

Коментар

Uno Stz написа:
                Колеги (без soulkeeper и standox_brava) къде сте бе Вече втора среща правим а вас ви няма
                а бе и аз това да се чудя ама ще дойдат хората да се надяваме
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

ем и аз чакам да земем да се събираме и да го направим като истинска среща на фиат не че съм против другите ама то т’ва не са срещи на фиат бе...
                  Fiat Uno 70SX

Коментар

H8ME написа:
                    ем и аз чакам да земем да се събираме и да го направим като истинска среща на фиат не че съм против другите ама то т’ва не са срещи на фиат бе...
                    а нов член добре дошъл колега радвам се че си навит за среща на следващата ще те очакваме.Я кажи с каква кола година и т.н поздрави
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

а бе ако някой от алфа или ланча форума е навит да дайде на среща да пише нещо тука да знаем.Гледам че във вашите форуми темата се наблюдава та дайде някаква индикация де. :D а иначе как варвят нещата колегата standox brava онзи ден се видяхме щеше да отнесеш за малко ремаркето на човека ти ами айде :D а Uno Stz ти онзи ден случайно да беше за риба на присевните до Шаново?Аз бях брат няма нищо недей да ходиш няма нищо аде чалЛЛЛЛ [/url]
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

и аз искам да да дойдаааа
                        Fiat bravo 1.6 16v 103hp

Коментар

tache написа:
                          и аз искам да да дойдаааа
                          а така ние ще вземем да се съберем повечко хора този път , да не повярваш :D
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper мани мани! После голямо викане беше след тоя с ремаркето! Бащата яко мрънка...ама кво да праиш като не си гледам пътя....пък и твойто типо сияеше и ме заслепи...затва не видях, че тоя ще завива
                            Lancia Lybra 2,4JTD '03
                            Фиат Браво 1.9TD75 '97
                            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_brava написа:
                              soulkeeper мани мани! После голямо викане беше след тоя с ремаркето! Бащата яко мрънка...ама кво да праиш като не си гледам пътя....пък и твойто типо сияеше и ме заслепи...затва не видях, че тоя ще завива
                              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

ще има ли неще или...и каде се сабирате по принцип и идват ли хора
                                Fiat bravo 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
                                X