Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
митак беше интересно където ходихме другата седмица пак
Да бе баси якия маршрут.Още след няколко дена пак с мезето и бирката за едно дневно барбекю. :D
от мене транспорта (то без това друг неможе да се качи) може и бира да взема28.11.2009 събота покана към колегите
Мерси,там сме.И меда е супер.Макар че минах на ракийка с руска.Пускай тема ще има клиенти.Мога тук и аз да пиша.ЕЙ НАРОДЕ,ПЕТКО ПРОДАВА МЕД ПЕРФЕКТЕН Е И ЕВТИН. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Да бе баси якия маршрут.Още след няколко дена пак с мезето и бирката за едно дневно барбекю. :D
от мене транспорта (то без това друг неможе да се качи) може и бира да взема28.11.2009 събота покана към колегите
Мерси,там сме.И меда е супер.Макар че минах на ракийка с руска.Пускай тема ще има клиенти.Мога тук и аз да пиша.ЕЙ НАРОДЕ,ПЕТКО ПРОДАВА МЕД ПЕРФЕКТЕН Е И ЕВТИН. :D
трябва да остане и за джибрите
Кажи,че може и бартер.Литър ракия 55 градуса за кило мед.Заеби тия джибри,че ще те боли глава после.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар