ами мой човек нямам освен Митака и Владо пък ще почерпя
Ако имаш мерак да го налягаме,че става студено.Ще го разцепим за два дена най много.Ама ся малко работното време е плътно.Казвай ако искаш да го правим. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Ей ти се появи бе мен.Аре да се видим тия дни да се разбереме нещо.Кажи кога ти е удобно.
кажи за какво става на въпрос
Ами ти нали знаеш дано да е навит.И за неделя ако дойде ще е мн. добре.
аз си мислех за нещата които говорихмелистовките
Ами и това е вариант,но да сме всички или поне повечето за да се знае от всички за тази идея и да видим колко хора ще се включат в това начинание.Най-добре е да говорим като се съберем на среща.
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Ей ти се появи бе мен.Аре да се видим тия дни да се разбереме нещо.Кажи кога ти е удобно.
кажи за какво става на въпрос
Ами ти нали знаеш дано да е навит.И за неделя ако дойде ще е мн. добре.
аз си мислех за нещата които говорихмелистовките
Ами и това е вариант,но да сме всички или поне повечето за да се знае от всички за тази идея и да видим колко хора ще се включат в това начинание.Най-добре е да говорим като се съберем на среща.
Ами тогава уговаряме примерно дата и час за среща по този повод и който дошъл,дошъл.Който не е ще се включва в движение после.При желание де щото не всеки може да даде 5лв.на месец.
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Ето и претендентите:1.Emzo2.strajaro3.popara8014.zigiНек а гласуването започне ... сега !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар