Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

момчета то е ясно че по срещи не идвате кой знае колко поне може да попишете малко имам няколко мнения за срещите който е заинтересован да пише (поне да прочете)само стара загора ли са най смотаните че по 2 3 4 коли да се събираме

Коментар

Обичайните заподозрени.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Обичайните заподозрени.
        ами вече се губи смисъла на срещите(примерно ако попитам кой ще ходи в сливен на 22 какъв ли ще е отговора)аз го знам

Коментар

колеги ште дойдете ли на 22 във сливен ште ми е приятно да ви видя пак

Коментар

99,9 % Не.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ето първия

Коментар

ем тогава някак си аз ште доида само да не спрете събиранията нали казвате че малко хора има но поне през седмица да са

Коментар

Петко,споко ве има време още до 22ри.Иначе на редовните срещи съм си там !
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                    Петко,споко ве има време още до 22ри.Иначе на редовните срещи съм си там !
                    аз съм споко винаги

Коментар

надявам се да размислите няма да се събираме сяка неделя във сливен предполагам а за едно обшто през определен период от време

Коментар

profilink написа:
                        надявам се да размислите няма да се събираме сяка неделя във сливен предполагам а за едно обшто през определен период от време
                        аз съм там

Коментар

Как е Заралии ? Ще пием ли едно кайфе в Неделя ?Който иска биричка, да идва пеша
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Как е Заралии ? Ще пием ли едно кайфе в Неделя ?Който иска биричка, да идва пеша
                            нз

Коментар

еееееееееееееей кви са тия размирици ве?Тва да не ви остави човек и9 сте аут...........Кво правим ся? Ще говорим утре,че сега не съм в кондиция...Аре и да сте трезви..
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                                еееееееееееееей кви са тия размирици ве?Тва да не ви остави човек и9 сте аут...........Кво правим ся? Ще говорим утре,че сега не съм в кондиция...Аре и да сте трезви..
                                ей побойнико

Коментар

Working...
                                X