Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    Колеги добър вечер.Някой мислил ли е по въпроса за Сливен дали ще се съберем повече или както обикновенно 2-3 коли.Хайде малко по-сериозно,моля ви се.
    само аз и ти сме пак

Коментар

Аз мислих ,че и колегата със зелената брава ще е готов. Той май скоро не е писал във форума.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
        Аз мислих ,че и колегата със зелената брава ще е готов. Той май скоро не е писал във форума.
        кой е тоя

Коментар

дето с митака бачкат май в една фирма. Забравих му името.
          Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
            Абе той е със синя БРАВА,но не може да пише малко е напрегнат.Казва се Владо.Ако му дадат парите ще дойде и той,но пак сме малко.Другите малко несериозни го раздават.А ти кво стана с тия работи дето ме пита,да не си намери?
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Пас съм аз.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

има време помислете

Коментар

Princo написа:
                  Пас съм аз.
                  Ейй,аре стига с тоя "ПАС".Грабвай се с някой от колегите и пристигай.Иначе кой знае кога ще си стиснем ръцете.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Princo написа:
                    Пас съм аз.
                    Ейй,аре стига с тоя "ПАС".Грабвай се с някой от колегите и пристигай.Иначе кой знае кога ще си стиснем ръцете.
                    и аз тъй им викам амм аде

Коментар

Ще си помисля,но е почти сигурно че няма да ви навестя.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

popara801 написа:
                        z_sutrov написа:
                        Абе той е със синя БРАВА,но не може да пише малко е напрегнат.Казва се Владо.Ако му дадат парите ще дойде и той,но пак сме малко.Другите малко несериозни го раздават.А ти кво стана с тия работи дето ме пита,да не си намери?
                        Момчето дето дойде с нас на Циговчарк не беше ли със зелена брава(дето му е разбита задната ключалка)? А колкото до тея неща чакам тебе да се видим. На тебе се надявам и не съм си търсил другаде. Сега да видим какво ще стане с общата среща в Сливен.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                          popara801 написа:
                          z_sutrov написа:
                          Момчето дето дойде с нас на Циговчарк не беше ли със зелена брава(дето му е разбита задната ключалка)? А колкото до тея неща чакам тебе да се видим. На тебе се надявам и не съм си търсил другаде. Сега да видим какво ще стане с общата среща в Сливен.
                          Ами как кво там сме.А АЗ тия работи съм ги подготвил и всичко е наред.Ще се видим там. :D
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

z_sutrov написа:
                            бе тя разликата м/у зелена и синя брава не е голяма

Коментар

Днеска сте много мълчаливи.

Коментар

Princo написа:
                                Днеска сте много мълчаливи.

Коментар

Working...
                                X