Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Да не си и сложил турбо ?
    Ами Аз не съм ако някой комшия ми е сложил докато съм спал снощи де да знам.А за тази неделя ще те чакаме да представиш новия дизел пауър. :D
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ама да каже ако ще идва да не нося фотоапарата на празно.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        Ама да каже ако ще идва да не нося фотоапарата на празно.
        земи го за всеки слючай

Коментар

Ше го взема споко !П.П Разбрах,че някой си е купил стило.Трябва да дойде на някоя среща да го видим...
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
            Ше го взема споко !П.П Разбрах,че някой си е купил стило.Трябва да дойде на някоя среща да го видим...
            и аз тъй чух

Коментар

strajaro написа:
              Princo написа:
              и аз тъй чух
              Ааааааааа вярно ли бе и Аз така чух,ама де да знам.Дано да го видим скоро.Васко как си бе мен?
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Aх вииий :DОтде си купа един ксенон тънкана в Зарата ве ?На 90% ще дойда, ако не друго поне оздравях
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Aх вииий :DОтде си купа един ксенон тънкана в Зарата ве ?На 90% ще дойда, ако не друго поне оздравях
                  Абе не знам в зарата ама тва може да го погледнеш- http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50036 и дано да ти свърши работа.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                    emzo написа:
                    Абе не знам в зарата ама тва може да го погледнеш- http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50036 и дано да ти свърши работа.
                    Бааа 8000 е много ве.

Коментар

Сам ще се набия ако сложа 8000к ксенон :DНа Димитровградския пазар няма ли тънкана в Неделя ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

здр от мен аз съм на раб няма да идвам
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

emzo написа:
                          Сам ще се набия ако сложа 8000к ксенон :DНа Димитровградския пазар няма ли тънкана в Неделя ?
                          Там са адските боклуци и хич,ама хич не са тънкана.

Коментар

emzo написа:
                            Ами ако става въпрос за пазар може и утре да отидеш до нашия има ги същите боклуци и тука.А ти Васка кво работиш толкова бе дай и Аз да идвам,че нема пара. :D
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

К’во значи буклуци ? На Бравока бях с най-евтиния китайски от ибей за няма и 70лв.Работеше перфектно.Работи още перфектно.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

popara801 написа:
                                naskobg написа:
                                Princo написа:
                                Тази неделя кой ще идва ? :P
                                Мен ме няма и няма да дойда. Ама то как и да дойда? Заради думите на някои колеги, можете и с камъни да ме подгоните. :D
                                Е как може така да си мислиш?Ние сме интелигентни хора и Те уважаваме не само като Модератор,но и като един от нас запалените фенове на марката.Между другото напоследък много ми върви колата.Направо като и задам не знае къде да стъпва.
                                :D Появих се аз, ама за всеки случай съм се маскирал. Само един знае как. :D

Коментар

Working...
                                X