Бройте и мен .......... На техномаркет наистина е добре.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги
Колеги какво ще кажете другата събота в 12:00 на техномаркета железник? Само сега да не стане пак уж всички сме съгласни и на края да няма среща.На мен лично ще ми е за пръв път предполагам че няма да съм единствен.Нека всеки който е съгласен да си каже сериозно.Нека да си кажем и с какви коли сме че да не стане някаква обърквация да ходим да питаме хора които и иидея си нямат за какво става въпрос :D 1.Soulkeeper -Tempra 1.8.i.e.
Коментар
-
neuromanser написа:между другото аз и ммони решихме още тази събота да пием по кафе там на кафе ТРАФИК,тренировъчно така да се каже--от 10 до 11 сме там--някй ако иска--да заповяда...Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
-
mmony написа:neuromanser написа:между другото аз и ммони решихме още тази събота да пием по кафе там на кафе ТРАФИК,тренировъчно така да се каже--от 10 до 11 сме там--някй ако иска--да заповяда...Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
-
mmony написа:mmony написа:neuromanser написа:между другото аз и ммони решихме още тази събота да пием по кафе там на кафе ТРАФИК,тренировъчно така да се каже--от 10 до 11 сме там--някй ако иска--да заповяда...
Коментар
-
soulkeeper написа:mmony написа:mmony написа:neuromanser написа:между другото аз и ммони решихме още тази събота да пием по кафе там на кафе ТРАФИК,тренировъчно така да се каже--от 10 до 11 сме там--някй ако иска--да заповяда...Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
-
Мммм аз съм сългасен!На скоро моя обичан баща си купи Фиат Брава! Много съм щастлив от това и съм готов да се запозная с другите от Стара Загора любители на тази марка! Събота заминавам на почивка но предполагам, че ще се прибера до 14! Ще гледам да следя тук за развитие ( Ще има ли среща или не) Поздрави!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар