Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами колеги аде в събота в 10:00 на бензиностанция Зара и от там към 11:00 ще ходим всички заедно към фестаПо надолу пускам къде се намира бензиностанциата където се събираме За да може кмолегите от др. градове ако решат да дойдат там. Бензиностанцията се намира малко по-нагоре от летището където ще е феста.
    Прикачени файлове
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Прикачени файлове
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

аде бе колеги какво се умалчахте кажете нещо някой нещо ново не е ли направил по колат си аз събота и неделя ще слагамчервените ивици по типока, няма да го познаете на следващата среща
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Айде колеги,да направим една среща да се похваля с новата придобивка (виж подписа).Скоро и снимки ще пусна

Коментар

Uno Stz написа:
            Айде колеги,да направим една среща да се похваля с новата придобивка (виж подписа).Скоро и снимки ще пусна
            Честито колега ще го видим зверчето ти... само да се прибера от "голямото село" А за срещите аз май се махнах и вие спряхте да се събирате, скучно ви е без мен знам аз п.п. вече си пуснах нетец тука в шопето така че пак съм редовен на манежа :D
            Fiat Uno 70SX

Коментар

H8ME написа:
              Uno Stz написа:
              Честито колега ще го видим зверчето ти... само да се прибера от "голямото село" А за срещите аз май се махнах и вие спряхте да се събирате, скучно ви е без мен знам аз п.п. вече си пуснах нетец тука в шопето така че пак съм редовен на манежа :D
              ами айде прибирай се тази седмица и аз се пребирам др. и те са навити такаче, си докарай червеното уно на зарата за да няма проблеми
              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

ем незнам, дали ще се прибирам тая седмица че ми станаха много прибиранията :D
                Fiat Uno 70SX

Коментар

Ето 2 снимки на Уното.Снимките са от стария собственик(снощи ми ги прати).

Коментар

аз го знам това от трита чичура го взе нали малко над чешмата?как е доволен ли си ?
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Да.Там живее човека.Сигурен съм че и други заралии го знаят (за уното става въпрос)-лесно се забелязва с тези цветове:DЗасега добре работи двигателя,но има малко забележки по купето и вътре.

Коментар

Айде колеги да направим една срещичка тая събота неделя ? Аз ще се постарая да представя и моята скромна тиникия ... ако я подкарам ако не на дърпане с магарето ... :P
                        www.stzcarfans.com

http://drifting-bg.info/landikar

Коментар

ами решено в неделя в 17:00 на Зарата
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Обмислям варианта да дойда и аз , обаче не съм стигнал до решение все още.Да знаете , ако дойда, значи съм решил да идвам Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

MrElectro написа:
                              Обмислям варианта да дойда и аз , обаче не съм стигнал до решение все още.Да знаете , ако дойда, значи съм решил да идвам Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
                                ами решено в неделя в 17:00 на Зарата
                                Идвам и аз....тоз път имам и аз с какво да се похваля ... имам си вече сносна музика и нови зимни гуми...йееееее....Ама няма да ви черпя защото след всички тези покупки пари не ми останаха за боза .... Тъй че колеги ... вие сте на ход ....
                                НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Working...
                                X