Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

неее тази седмица си е по старо му от 17 така че и другите да знаят а за другата ще се разберем като се видим който иска и може от 17:00часа
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

naskobg написа:
      popara801 написа:
      .....................Аз лично ще гледам да съм там,но ще пътувам от Поморие .................... :D
      Какво правиш там?
      Ами баща ми работи там и живее и ходя при него на гости.Ако искаш нещо като услуга от там кажи няма проблем. :D
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        naskobg написа:
        popara801 написа:
        .....................Аз лично ще гледам да съм там,но ще пътувам от Поморие .................... :D
        Какво правиш там?
        Ами баща ми работи там и живее и ходя при него на гости.Ако искаш нещо като услуга от там кажи няма проблем. :D
        Просто и аз съм наоколо и може да пием по кафе някой ден.

Коментар

popara801 написа:
          naskobg написа:
          popara801 написа:
          Какво правиш там?
          Колега,ако ходиш до Поморие тази седмица може да хвърлиш едно око на тази темаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=545227#545227Ще се радвам ако ти остане време да минеш да гледаш и да се запознаем.Ако искаш пиши на ЛС да ти дам телефона си да се уговорим ако имаш време да отскочиш до Бургас.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            popara801 написа:
            naskobg написа:
            popara801 написа:
            Какво правиш там?
            Колега,ако ходиш до Поморие тази седмица може да хвърлиш едно око на тази темаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=545227#545227Ще се радвам ако ти остане време да минеш да гледаш и да се запознаем.Ако искаш пиши на ЛС да ти дам телефона си да се уговорим ако имаш време да отскочиш до Бургас.
            Да разбира се имах нагласа да идвам и имам на Живко телефона ако се сещаш кой е.А няма прблем ще се видим разбира се. :D
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аре бе всички ли спите?Няма ли желаещи за кафенце? :D
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Здравейте колеги,за неделя който дойде-дойде,а който не дойде здраве да е.
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                  Айде,Пецата скоро ще черпи
                  хах колега получих ти странния смс на кърпен носител , само съжелявам че не сме успели да се засечем другия път
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                    V.Vencislavov написа:
                    Айде,Пецата скоро ще черпи
                    хах колега получих ти странния смс на кърпен носител , само съжелявам че не сме успели да се засечем другия път
                    E някой път
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

как сме как я карате

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ейййй...да се похваля аз....взела съм си първия изпит по право с мн.добър 5..(странно, че не е 6..аз уж всичко преписах прилежно )...и понеже трябва да се черпи за първия взет изпит..заявките отправяйте към Венци тази неделя..има разрешението ми да черпи вместо мен
                        животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

winter_sun написа:
                          Ейййй...да се похваля аз....взела съм си първия изпит по право с мн.добър 5..(странно, че не е 6..аз уж всичко преписах прилежно )...и понеже трябва да се черпи за първия взет изпит..заявките отправяйте към Венци тази неделя..има разрешението ми да черпи вместо мен
                          интересно

Коментар

winter_sun написа:
                            Ти разбра ,че повечето колеги няма да са на срещата и затова искаш май да черпиш. Че то някои нямат насищане с бира иначе. P.S. Па айде да ти е честит изпита и другите само с 6 да са.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

даака да е да са само 6-ци другите а колкото до Венци ами да му мисли в неделя хахаха

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Заралии де има канал свободен ?Ба*ти, за да сменя еър филтър ми требе канал.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X