неее тази седмица си е по старо му от 17 така че и другите да знаят а за другата ще се разберем като се видим който иска и може от 17:00часа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
naskobg написа:popara801 написа:.....................Аз лично ще гледам да съм там,но ще пътувам от Поморие .................... :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:naskobg написа:popara801 написа:.....................Аз лично ще гледам да съм там,но ще пътувам от Поморие .................... :D
Коментар
-
popara801 написа:naskobg написа:popara801 написа:.....................Аз лично ще гледам да съм там,но ще пътувам от Поморие .................... :D
Коментар
-
krasio_79bs написа:popara801 написа:naskobg написа:popara801 написа:.....................Аз лично ще гледам да съм там,но ще пътувам от Поморие .................... :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ейййй...да се похваля аз....взела съм си първия изпит по право с мн.добър 5..(странно, че не е 6..аз уж всичко преписах прилежно )...и понеже трябва да се черпи за първия взет изпит..заявките отправяйте към Венци тази неделя..има разрешението ми да черпи вместо менживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
winter_sun написа:Ейййй...да се похваля аз....взела съм си първия изпит по право с мн.добър 5..(странно, че не е 6..аз уж всичко преписах прилежно )...и понеже трябва да се черпи за първия взет изпит..заявките отправяйте към Венци тази неделя..има разрешението ми да черпи вместо мен
Коментар
-
winter_sun написа:Ейййй...да се похваля аз....взела съм си първия изпит по право с мн.добър 5..(странно, че не е 6..аз уж всичко преписах прилежно )...и понеже трябва да се черпи за първия взет изпит..заявките отправяйте към Венци тази неделя..има разрешението ми да черпи вместо менEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар