Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
http://eshop.rally-club.net/product_...roducts_id=228 И фланелките не са скъпи заслужава си като се има в предвид,че няма да се наканим да си направим,единствено тва че малко постни надписите ама все пак са добри.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
http://eshop.rally-club.net/product_...roducts_id=228 И фланелките не са скъпи заслужава си като се има в предвид,че няма да се наканим да си направим,единствено тва че малко постни надписите ама все пак са добри.
Според мен цената е доста добра,има дадени точни размери,пък и мисля че надписите фиат и абартовия знак са шити,само емблемата е лепенка.И пак за 40 лева + доставка си заслужава,като се има в предвид че един суитчер на адидас струва 120 лева,а на даймонд 20
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Не се чудете,аз вече си поръчах .Трябва да ви дойда аз на гости на някоя среща,ама трябва така да се организираме че в срещата да се включи и посещение на музея на
Не се чудете,аз вече си поръчах .Трябва да ви дойда аз на гости на някоя среща,ама трябва така да се организираме че в срещата да се включи и посещение на музея на
Ще ти спретнем екскурзия из града няма се притесняваш. Аз също смятам да си поръчам,но да вида дали заралий ще искат и да прайм една обща поръчка.
Ще ти спретнем екскурзия из града няма се притесняваш. Аз също смятам да си поръчам,но да вида дали заралий ще искат и да прайм една обща поръчка.
Като дойде моя ще пиша по-подробно как е като изработка.И емблемата на ФИАТ е везана,не е лепенка.Като дойде ще го снимам да го видите дали ще ви хареса.Предполагам че в четвъртък ще го получа.
Надписите Фиат и знака абарт са шити.Само малката емблемка на фиат е лепенка.
Надписите Фиат и знака абарт са шити.Само малката емблемка на фиат е лепенка.
Принко,не четеш добре брато.
FIAT Abarth суичър 33.00лв.FIAT Abarth суичърУвеличиFIAT Abarth суичър Черен суичър на FIAT с бродирани логото на FIAT и Abarth отпред и отзад.
Ем не обичам да чета.
брех доста съм поистървал май Митак къде искаш да ходиш на майсторско? нямам много време колеги да седя и да пиша но все ще намеря няколко минутки да по прочета нещо и да съм в течение на нещата бройте ме за всичко !!!без Пловдив
Коментар