Аре ве колеги няма ли някой да напише нещо?Аз седя и се чудя дали да вземем да се събираме на някое по уживено място към центъра може някой да ни сайдиса да дойде да ни види.Говоря за нови попълнения не за тези които сме рецидивистите в сектата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Еми аз ако старшия е фрее може и да дойда до Пловдив.Иначе неделята съм си на трафикаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
какъв пловдив бе колеги вие на летни срещи не ходите на итал фест не ходите на неделните не ходите ака мо ли до пловдив да идете ами идете в пловдив аз няма да ходяи какво мислите ако срем мислите ли че ще се съберем някога за напред а?аз мисля че ако спрем няма да можем да се съберем вечеДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:какъв пловдив бе колеги вие на летни срещи не ходите на итал фест не ходите на неделните не ходите ака мо ли до пловдив да идете ами идете в пловдив аз няма да ходяи какво мислите ако срем мислите ли че ще се съберем някога за напред а?аз мисля че ако спрем няма да можем да се съберем вече
Коментар
-
Колеги,нещата не се оправят с кавги,големи хора сме все пак. Иначе ще станем за смях на целият форум и после ще ни викат - "Тва ли са онези от Старозагорският клуб,дето се изпокараха по-между си..." Аз самият ще продължа да идвам но по-рядко,когато имам възможност. И мисля,че тук е мястото да се уговаряме за срещите си независимо дали ще бъдат всяка,през или на месец два пъти. Така ,че бедете толерантни!Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:Може би и с предните така е станало и за това са зарязали форума.Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар