Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аре ве колеги няма ли някой да напише нещо?Аз седя и се чудя дали да вземем да се събираме на някое по уживено място към центъра може някой да ни сайдиса да дойде да ни види.Говоря за нови попълнения не за тези които сме рецидивистите в сектата.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Мястото си е ок ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Aре да ходим в ПЛД на гости пак, за разнообразие.Ама предварителна уговорка, да няма ... аз таз седмица не мога и т.н.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еми аз ако старшия е фрее може и да дойда до Пловдив.Иначе неделята съм си на трафика
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

митак големи сме майстори

Коментар

какъв пловдив бе колеги вие на летни срещи не ходите на итал фест не ходите на неделните не ходите ака мо ли до пловдив да идете ами идете в пловдив аз няма да ходяи какво мислите ако срем мислите ли че ще се съберем някога за напред а?аз мисля че ако спрем няма да можем да се съберем вече
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                какъв пловдив бе колеги вие на летни срещи не ходите на итал фест не ходите на неделните не ходите ака мо ли до пловдив да идете ами идете в пловдив аз няма да ходяи какво мислите ако срем мислите ли че ще се съберем някога за напред а?аз мисля че ако спрем няма да можем да се съберем вече
                за 4 5 коли има ли смисъл

Коментар

ами добре щом така мислиш да чуем и другите колеги какво мислятмисля че срещи ще има може да са в друг град но ще има

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Колеги,нещата не се оправят с кавги,големи хора сме все пак. Иначе ще станем за смях на целият форум и после ще ни викат - "Тва ли са онези от Старозагорският клуб,дето се изпокараха по-между си..." Аз самият ще продължа да идвам но по-рядко,когато имам възможност. И мисля,че тук е мястото да се уговаряме за срещите си независимо дали ще бъдат всяка,през или на месец два пъти. Така ,че бедете толерантни!
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

Може би и с предните така е станало и за това са зарязали форума.
                      Clube do Marea!

Коментар

дам така е станалопредлагам да си ги правим колкото толкова

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                          дам така е станалопредлагам да си ги правим колкото толкова
                          За!
                          Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                            Може би и с предните така е станало и за това са зарязали форума.
                            При нас дойде момента в, който се опознахме до толкова, че да няма нужда да правим фиат срещи за да се видим кои как е.....реално си ги правихме всяка вечер...
                            Lancia Lybra 2,4JTD '03
                            Фиат Браво 1.9TD75 '97
                            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

абе да ви кажа честно хубаво е да си има срещи дори и по 2ма човека няма значение, а пък и аз като имам възможност идвам ето дори и на итал феста ходих.П.П. standox_ аз бях онзи който ти свирна в кв.Зора със синьото браво
                              А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

ами каквото дойде

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X