Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами защо да те разкарвам ? .. Тя нали в Кольо Ганчово се намира таз бензиностанция ... Или се бъркам

Коментар

MrElectro написа:
      Ами защо да те разкарвам ? .. Тя нали в Кольо Ганчово се намира таз бензиностанция ... Или се бъркам
      да там е , намира се срещу предстравителството на фиат , малко по - надолу от кат в посока Димитровград
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Аха...горе-долу се ориентирах..От КАТ на светофара на дясно към ветеринарния ... и тя трябва да е някаде там ,нали ?

Коментар

MrElectro написа:
          Аха...горе-долу се ориентирах..От КАТ на светофара на дясно към ветеринарния ... и тя трябва да е някаде там ,нали ?
          да точно така , подминаваш ветеринарния продължавш надолу и ще видиш две бензиностанции Зарата е втората тази която е по - надолу, след автокъщата
          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

значи в 10 там на кафе и после към ралито ...Е , най-накрая ще се запознаем

Коментар

MrElectro написа:
              значи в 10 там на кафе и после към ралито ...Е , най-накрая ще се запознаем
              Не знам дали ще се натуткам да дойда ама не е ли късно в 10[quote:8d9d4ca587]Спортни прояви24-25 септемвриАвтомобилна писта
              Punto 6 Speed /Red Storm/

Коментар

Дам колеги! Днес с Стоян мислихме и решихме, че май ще е по добре в 9 защото в 10 почва!Ние сме там от 9 гледайте да дойдете тогава!
                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                Фиат Браво 1.9TD75 '97
                Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Ами понеже няма да имаме всички възможност да дойдем ства така утре вечер16.09.2007 официална среща на форума 19:00 на Зарататова разбирасе след като се видите сътринта
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Eeee....не съм прочел съобщението ... Ние тъкмо ще тръгваме от Чирпан

Коментар

Привет на всички от Ст.Загора!Супер хубави и забавни млади хора срещнах тази вечер,много се радвам,че най-накрая се наканих да отида на среща ... ми то никак не било страшно ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 До нови срещи...
                      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Някой път,като се съберете повечко коли и аз ще взема да дойда А пък иначе на 6 октомври се подразбира ,че ще се видим

Коментар

MrElectro написа:
                          Някой път,като се съберете повечко коли и аз ще взема да дойда А пък иначе на 6 октомври се подразбира ,че ще се видим
                          ам иначе ние малко по-малко се събираме бре 1. типо 2. брава (за сега ) 3. браво 4. уно 5. още едно уно 6. а да и още едно уно 7. темпракато гледам малко по малко се разрастваме
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Малко сте ми далече , иначе всеки път щях да идвам.Обаче 80-90 км отиване и връщане ...Може и на рядко , обаче ще се виждаме

Коментар

Ще се радваме да се съберат повечко хора... :D
                              НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Колеги ...Няма ли да качите снимките от ралито ? Тея ,които са пропуснали,да видят за какво става дума , пък и аз да сваля някоя на компа

Коментар

Working...
                                X