Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За Петко няма, той само с пачки по стотачки .....
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Де е наш’то спамерче ?Аааа на панаира ..... хапва котешко с бирешко
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Де е наш’то спамерче ?Аааа на панаира ..... хапва котешко с бирешко
        Ами сигурно е там,а ти кво направи вчера или само от Гледачево бяха?
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

V.Vencislavov написа:
          emzo написа:
          Мойто Браво
          Айде и браво се продава. Който иска да купи на emzo жи ти ди-то да прави пазарлъка на момента. Ние ще сме свидетели.
          Аз го искам го взема,ама той не ми одобрява лизинговия план,който му предложих !
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Баш лингур, баш от Гледачево ...
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами за сега малкия освен да се замисли по лизинговия план.Ако не аз да давам моя с бартера.Ама до колкото знам ти и търсиш парите така че дано да станат работите по-бързо. :D
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

снощи бях на панаира кучешки кебапчета с много бира и после празен джоб хаххаха
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

popara801 написа:
                  Ами за сега малкия освен да се замисли по лизинговия план.Ако не аз да давам моя с бартера.Ама до колкото знам ти и търсиш парите така че дано да станат работите по-бързо. :D
                  Ми той малкия колкото и да се замисля ...
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                    Е ми те много харни кебапите ама разбрах,че много скъпо било.Аз не съм ходил,ама разправят едни цени за разни бири по 2.20лв.и така.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      vaskoni_1980 написа:
                      Е ми те много харни кебапите ама разбрах,че много скъпо било.Аз не съм ходил,ама разправят едни цени за разни бири по 2.20лв.и така.
                      Колкоооооооооо ? Аз май,панаира таз година ще го пропусна !

Коментар

Princo написа:
                        popara801 написа:
                        vaskoni_1980 написа:
                        Колкоооооооооо ? Аз май,панаира таз година ще го пропусна !
                        Ами и Аз май така ще направя като се има в предвид,че тази вечер си взех 5 кебапчета и 5 кюфтета от магазина за 4,50 и бира за 2,40-2 литра.Нямам и време да го посетя така че това е.И да не забравя да честитя на всички заралии празника на града ни. :D
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Мммм няма такова нещо колеги...кви са тез цени дето ги говорите Сега се връщам оит там 2 кебапчета 2 порции картофи и 3 ариани 8лв. в р-та на Ср. Езеро
                          Lancia Lybra 2,4JTD '03
                          Фиат Браво 1.9TD75 '97
                          Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                          Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

winter_sun написа:
                            Ей, кво пак сте направили бе хораа..то не е било да дойдете към моя край и да не го отнесе някоя кола...нищо-като гледам по снимките не е голяма белата...ето момент да предложа услугите си ...на адвокат, де
                            тенекиджия ни трябва ама нищо

Коментар

V.Vencislavov написа:
                              strajaro написа:
                              Princo написа:
                              идеално имам снимки да продам кромата
                              А какво искаш да си купиш като продадеш кромата?
                              алфа 166 2.0v6 turbo

Коментар

опа васкони нали искаше да я кача
                                Прикачени файлове
                                А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Working...
                                X