Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добра организация имаме

Коментар

strajaro написа:
      добра организация имаме
      Е как днес беше много здрава среща.Ама щото ти я организира.Ама може и още тези 10-тина 12-сет коли са малко.Все пак благодарности на Борката,че дойде със семейството си и с болното си дете за разлика от други хора.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        strajaro написа:
        добра организация имаме
        Е как днес беше много здрава среща.Ама щото ти я организира.Ама може и още тези 10-тина 12-сет коли са малко.Все пак благодарности на Борката,че дойде със семейството си и с болното си дете за разлика от други хора.
        евала на човека

Коментар

Абе ще се наредят нещата ама като мине кризата.Тоест никога.Без желание стават само грозни лапета.Тва голем майтап.
          FIAT BRAVO 1.6
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

........[/quote]Значи 07:00часа в събота на ОК.В 07:17часа тръгваме.Който дошъл,дошъл.Ако не в 07:28часа на паркинга на Загорка.Това е пивоварния завод на изхода за Казанлък. [/quote]Колеги, извинявайте че се намесвам, ама съм много болен и лекарите ми дадоха рецепта, на която пише "ЗАГОРКА". Мога ли да разчитам на Вас за изпълнението на рецептата. Все пак от това ми зависи здравето.
            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
              ........
              Значи 07:00часа в събота на ОК.В 07:17часа тръгваме.Който дошъл,дошъл.Ако не в 07:28часа на паркинга на Загорка.Това е пивоварния завод на изхода за Казанлък. [/quote]Колеги, извинявайте че се намесвам, ама съм много болен и лекарите ми дадоха рецепта, на която пише "ЗАГОРКА". Мога ли да разчитам на Вас за изпълнението на рецептата. Все пак от това ми зависи здравето.[/quote]От това лекарство ще ти мине дори и мерака за секс.А ако не ти мине повтори лекарството.Ама ще се запознаем на итала и ще ти кажа още една рецепта. :D
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                T_SHOW написа:
                ........
                Значи 07:00часа в събота на ОК.В 07:17часа тръгваме.Който дошъл,дошъл.Ако не в 07:28часа на паркинга на Загорка.Това е пивоварния завод на изхода за Казанлък.
                Колеги, извинявайте че се намесвам, ама съм много болен и лекарите ми дадоха рецепта, на която пише "ЗАГОРКА". Мога ли да разчитам на Вас за изпълнението на рецептата. Все пак от това ми зависи здравето.[/quote]От това лекарство ще ти мине дори и мерака за секс.А ако не ти мине повтори лекарството.Ама ще се запознаем на итала и ще ти кажа още една рецепта. :D[/quote]Колега, да ти подскажа, зелен фиат-крома (В 3241 КС), на предното и задното стъкло съм си залепил ника.

Коментар

Колеги, пожелавам Ви приятно и безавариино пътуване. Ще се видим на ИТАЛФЕСТ-а.

Коментар

T_SHOW написа:
                    popara801 написа:
                    T_SHOW написа:
                    ........
                    Значи 07:00часа в събота на ОК.В 07:17часа тръгваме.Който дошъл,дошъл.Ако не в 07:28часа на паркинга на Загорка.Това е пивоварния завод на изхода за Казанлък.
                    Колеги, извинявайте че се намесвам, ама съм много болен и лекарите ми дадоха рецепта, на която пише "ЗАГОРКА". Мога ли да разчитам на Вас за изпълнението на рецептата. Все пак от това ми зависи здравето.
                    От това лекарство ще ти мине дори и мерака за секс.А ако не ти мине повтори лекарството.Ама ще се запознаем на итала и ще ти кажа още една рецепта. :D[/quote]Колега, да ти подскажа, зелен фиат-крома (В 3241 КС), на предното и задното стъкло съм си залепил ника.[/quote]колега аз съм доцент на тема загорка

Коментар

T_SHOW написа:
                      popara801 написа:
                      T_SHOW написа:
                      ........
                      Колеги, извинявайте че се намесвам, ама съм много болен и лекарите ми дадоха рецепта, на която пише "ЗАГОРКА". Мога ли да разчитам на Вас за изпълнението на рецептата. Все пак от това ми зависи здравето.
                      От това лекарство ще ти мине дори и мерака за секс.А ако не ти мине повтори лекарството.Ама ще се запознаем на итала и ще ти кажа още една рецепта. :D[/quote]Колега, да ти подскажа, зелен фиат-крома (В 3241 КС), на предното и задното стъкло съм си залепил ника.[/quote]А Аз съм с браво също зелено СТ8352АН.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

T_SHOW написа:
                        Колеги, пожелавам Ви приятно и безавариино пътуване. Ще се видим на ИТАЛФЕСТ-а.
                        и на теб колега

Коментар

strajaro написа:
                          T_SHOW написа:
                          popara801 написа:
                          T_SHOW написа:
                          ........
                          От това лекарство ще ти мине дори и мерака за секс.А ако не ти мине повтори лекарството.Ама ще се запознаем на итала и ще ти кажа още една рецепта. :D
                          Колега, да ти подскажа, зелен фиат-крома (В 3241 КС), на предното и задното стъкло съм си залепил ника.[/quote]колега аз съм доцент на тема загорка[/quote]И не само на Загорка.Казвам го от личен опит.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            strajaro написа:
                            T_SHOW написа:
                            popara801 написа:
                            T_SHOW написа:
                            ........
                            От това лекарство ще ти мине дори и мерака за секс.А ако не ти мине повтори лекарството.Ама ще се запознаем на итала и ще ти кажа още една рецепта. :D
                            Колега, да ти подскажа, зелен фиат-крома (В 3241 КС), на предното и задното стъкло съм си залепил ника.
                            колега аз съм доцент на тема загорка[/quote]И не само на Загорка.Казвам го от личен опит.[/quote]петобоец?

Коментар

Ами понякога и касобоец.Ама тва е друга тема.Може да си отворим нова тема по този въпрос,ама аре да е друг път.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                                Ами понякога и касобоец.Ама тва е друга тема.Може да си отворим нова тема по този въпрос,ама аре да е друг път.
                                да така е утре може да направим друга среща

Коментар

Working...
                                X