Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пък и не е казано че още тази седмица да е и помислете за членския внос

Коментар

Айде да се съберем утре който иска и тогава ще обсъдим всичко останало че не сме писали толкова за две седмици колкото сега за един час.Утре в 19:30 на Лас Вегас и от там ще му мислим.Ако сте съгласни пишете.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        Айде да се съберем утре който иска и тогава ще обсъдим всичко останало че не сме писали толкова за две седмици колкото сега за един час.Утре в 19:30 на Лас Вегас и от там ще му мислим.Ако сте съгласни пишете.
        добре аз съм там :P

Коментар

strajaro написа:
          popara801 написа:
          Значе последно утре от 19:30 направо на Ллас Вегас или на площатката там ? Аз ще съм пеша !
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
            strajaro написа:
            popara801 написа:
            Значе последно утре от 19:30 направо на Ллас Вегас или на площатката там ? Аз ще съм пеша !
            да на вегасаи едно уточнение алфа форума ще тръгват в 7 30 от загорка за фестаняма да е лошо да сме заедно

Коментар

Еми да тръгваме с тях освен да се съберем 7:00 на Ок-ея и 7:30 да отидем до загорка
              А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Fresh написа:
                Еми да тръгваме с тях освен да се съберем 7:00 на Ок-ея и 7:30 да отидем до загорка
                да нещо такова

Коментар

strajaro написа:
                  Fresh написа:
                  да нещо такова
                  Ами добре ще е да е така ама утре пак ще се доуточним и ще пишем. :D
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

strajaro написа:
                    Аз предлагам да събираме на месец по 10лв.от човек и да плащаме с тях сметките като пием по нещо на срещите.Така всеки ще има стимул да идва на срещи.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      strajaro написа:
                      Аз предлагам да събираме на месец по 10лв.от човек и да плащаме с тях сметките като пием по нещо на срещите.Така всеки ще има стимул да идва на срещи.
                      за стикари,фланелки,шапки и такива работи

Коментар

strajaro написа:
                        popara801 написа:
                        strajaro написа:
                        за стикари,фланелки,шапки и такива работи
                        дай на владо пълномощно в скайпа,че водим конферентен разговор.Казва се kemtor
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Пфууу добре че ме подсетихте да си купя микрофон ! За довечера кои сме ?
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

колегите от алфа форума са съгласни да сме заеднотъкмо ще сме по голяма колона

Коментар

strajaro написа:
                              това е добре да сме повече значи среща7:00 часа и 7:30 потегляме така ли остава последно?а де пишете че аз може и да не мога да пише ще ми спират нета тази вечер чаках на опашката ама ми писна и няма дя имам нет няколко денатака че ще се чуем по тел.
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                                strajaro написа:
                                това е добре да сме повече значи среща7:00 часа и 7:30 потегляме така ли остава последно?а де пишете че аз може и да не мога да пише ще ми спират нета тази вечер чаках на опашката ама ми писна и няма дя имам нет няколко денатака че ще се чуем по тел.
                                Значи 07:00часа в събота на ОК.В 07:17часа тръгваме.Който дошъл,дошъл.Ако не в 07:28часа на паркинга на Загорка.Това е пивоварния завод на изхода за Казанлък.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X