Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами действай
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Гледах на бгмапс,по-лесно ще е,ако пловдивската група дойде до стз,заедно като тръгнете през хаинбоза,после си гоните Дряново и от там Междени.Един с карта да има ще се оправите !
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        Гледах на бгмапс,по-лесно ще е,ако пловдивската група дойде до стз,заедно като тръгнете през хаинбоза,после си гоните Дряново и от там Междени.Един с карта да има ще се оправите !
        да бе така си е има и карта има и пилоти така че всичко е ок :D
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оо,дружина! Как е организацията за Междени?
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
            Оо,дружина! Как е организацията за Междени?
            бива бива а ти пще ли ще се дърпаш ей момеченцеее ще дойда в гълъбово и ще те има там една девойка хем дате видя хем нея да видя
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Айде дружина не остана още само 4 дни.Стягайте се че да бегаме.В 07:30 на ОК бензиностанция.Чакаме всички знайни и незнайни бегачки.Ще минем през Хаинбоаз,че пътя е перфектен.Нямам търпение. :D
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

само така колега

Коментар

strajaro написа:
                  само така колега
                  Аре сложи си една снимка на аватара вече че много голо бе колега и по бързо се оправяй за тва кафе,че стана ракиено време. :D
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Съжалявам,че не мога да идвам на срещите и на италфеста,щото ми гръмна скъпата турбинка и вече една седмица съм без кола.Обиколих половин България да я намеря по евтино,обаче няма.Та ако някой ми предложи турбо за марийка 110 кончета,черпенето е от мен.
                    fiat marea 1.9 jtd-taxi

Коментар

Eee,колега много гадна случка Ами виж ако намериш нещо от някоя ударена на части по обявите в мобилето,или пък в някоя морга или автокъща.
                      Clube do Marea!

Коментар

mirot написа:
                        Съжалявам,че не мога да идвам на срещите и на италфеста,щото ми гръмна скъпата турбинка и вече една седмица съм без кола.Обиколих половин България да я намеря по евтино,обаче няма.Та ако някой ми предложи турбо за марийка 110 кончета,черпенето е от мен.
                        Баце,що не видиш в раздела от форума купува продава авточасти.Все ще има нещо.Аз ще се разгледам и ще ти пиша.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И още нещо.За събота съм вече на 100 процента сигурен.Колегата гледал одеве друг график и така.Събота излитаме.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колеги,айде когато се съберем на някоя от срещите и когато сме повече хора разбира се, да си направим клип на нашият клуб озвучен с музика Нещо такова - http://www.youtube.com/watch?v=WVsM91FR_Oc Който има идеи да споделя .
                            Clube do Marea!

Коментар

Ами това е добре клипът ще го направим ама трябва да го направи някой който е на ти с технологиите.Ще е добре да го направим.Ще придобием популярност и самочувствие. :D
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Клипа мога да го направя с музичка,ама нямаме човек с камера !
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X