Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как сте бре колеги?
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

Е то кефа ще е да се съберем повече коли от СТЗ за фест-а! Там като идем ако не познаваш никой, не върви.....
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97
      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Абе добре сме бе Венци ама наистина колегата е прав за феста да сме повече хора.Айде премисли и да ходиме. :D
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

standox_ написа:
          Е то кефа ще е да се съберем повече коли от СТЗ за фест-а! Там като идем ако не познаваш никой, не върви.....
          със сигурност ли си там ако етака ставаме най малко 5 или 6 коликоето е добре само Венци да навием
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Срещу 1,2,3,4,5 бири Венци може и да се навие.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Честит първи работен ден за седмицата
              Фиат завинаги!!!!
              Фиат Типо-1.4 75кс.
              Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
              фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

Че той е утре бе
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

bobti написа:
                  Честит първи работен ден за седмицата
                  Борка,жалко,че тоя не се е навил за бартерчето.Марейката наистина изглежда супер и с бензинов мотор все пак.Ама ще намериш комби нема се плашиш.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                    winter_sun написа:
                    Ей, какво става, бе образии кои от вас ще ходят на феста, кои няма да ходят..за един вече знам със сигърност, че няма да иде ..ама, ако някой от вас се дигне от Зарата и не дойде до ВТ..направоо..не ви признавам повече
                    Абе незнам ама не е ли по-удачно ти да дойдеш до мястото на феста щото всички търновци ще са на феста.А ние или който от нас е там ще се видим на място. :D
                    Сама няма да ме пуснат да ида на феста ..а и умряла работа-всеки ден съм на лекции..ама нищо, поне след 5 години ще имате надежден адвокат ..а за Венци, знам, че със сигурност няма да го навиете да дойде..ако не вярвате на жена му-питайте него
                    животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                      standox_ написа:
                      със сигурност ли си там ако етака ставаме най малко 5 или 6 коликоето е добре само Венци да навием
                      На 99 %....
                      Lancia Lybra 2,4JTD '03
                      Фиат Браво 1.9TD75 '97
                      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_ написа:
                        vaskoni_1980 написа:
                        standox_ написа:
                        На 99 %....
                        супер Там сме

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

winter_sun написа:
                          popara801 написа:
                          winter_sun написа:
                          Ей, какво става, бе образии кои от вас ще ходят на феста, кои няма да ходят..за един вече знам със сигърност, че няма да иде ..ама, ако някой от вас се дигне от Зарата и не дойде до ВТ..направоо..не ви признавам повече
                          Абе незнам ама не е ли по-удачно ти да дойдеш до мястото на феста щото всички търновци ще са на феста.А ние или който от нас е там ще се видим на място. :D
                          Сама няма да ме пуснат да ида на феста ..а и умряла работа-всеки ден съм на лекции..ама нищо, поне след 5 години ще имате надежден адвокат ..а за Венци, знам, че със сигурност няма да го навиете да дойде..ако не вярвате на жена му-питайте него
                          ЕЕеееее много си лоша пусни го де молим ти се цяла Стара Загора че и целия Фиат Форум

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                            winter_sun написа:
                            popara801 написа:
                            winter_sun написа:
                            ЕЕеееее много си лоша пусни го де молим ти се цяла Стара Загора че и целия Фиат Форум
                            Пускай го,че незнам като се видим.хахаха.Айде народе ще сме поне 10 коли.А трябва и да се съберем в колона с другите близки градове.След тази неделя трябва да им пишем.Някой да започва от сега да ги навива да минат през Ст. Загора. :D
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

само така
                              Фиат завинаги!!!!
                              Фиат Типо-1.4 75кс.
                              Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
                              фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

Абе, мен вие за страшилище ли ме имате ..Венци да не би да съм го вързала...ако иска ще дойде, ако не иска няма да дойде..ама аз поне знам, че ще е ангажиран с други неща
                                животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Working...
                                X