Как сте бре колеги?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
standox_ написа:Е то кефа ще е да се съберем повече коли от СТЗ за фест-а! Там като идем ако не познаваш никой, не върви.....Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Срещу 1,2,3,4,5 бири Венци може и да се навие.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
popara801 написа:winter_sun написа:Ей, какво става, бе образии кои от вас ще ходят на феста, кои няма да ходят..за един вече знам със сигърност, че няма да иде ..ама, ако някой от вас се дигне от Зарата и не дойде до ВТ..направоо..не ви признавам повечеживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:standox_ написа:Е то кефа ще е да се съберем повече коли от СТЗ за фест-а! Там като идем ако не познаваш никой, не върви.....Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
standox_ написа:vaskoni_1980 написа:standox_ написа:Е то кефа ще е да се съберем повече коли от СТЗ за фест-а! Там като идем ако не познаваш никой, не върви.....Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
winter_sun написа:popara801 написа:winter_sun написа:Ей, какво става, бе образии кои от вас ще ходят на феста, кои няма да ходят..за един вече знам със сигърност, че няма да иде ..ама, ако някой от вас се дигне от Зарата и не дойде до ВТ..направоо..не ви признавам повечеДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:winter_sun написа:popara801 написа:winter_sun написа:Ей, какво става, бе образии кои от вас ще ходят на феста, кои няма да ходят..за един вече знам със сигърност, че няма да иде ..ама, ако някой от вас се дигне от Зарата и не дойде до ВТ..направоо..не ви признавам повечеFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар