Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

profilink написа:
    как е колеги има ли събор във неделя ще има ли проблем ако доида аз съм от нова загора във колко чеса щте е ако има
    Ако си с JTD ела, иначе ......п.с. шегувам се, добре си дошъл.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

profilink написа:
      как е колеги има ли събор във неделя ще има ли проблем ако доида аз съм от нова загора във колко чеса щте е ако има
      Колега,аз до колкото си спомням веднъж пак беше писал за евентуално идване,ама от тогава така и не се разбра нещо повече за тебе. За да не се повтарям колегата vaskoni_1980,ти спомена в колко часа,кога и къде се събираме . Айде ако идваш,заповядай!
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

нали на паркинга на техномаркета даге видях снимки там ако е там го знам и ште доида направо там дам писах но катострофирах и чаках да си оправя колата затова нвписаах повече

Коментар

profilink написа:
          нали на паркинга на техномаркета даге видях снимки там ако е там го знам и ште доида направо там дам писах но катострофирах и чаках да си оправя колата затова нвписаах повече
          Ами хайде ще те чакаме.Ние всяка седмица сме там в 17 часа.Ще се радваме да има повече и повече ентусиазирани фенове,така че идвай. :D
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Пичове на 27-ми има вероятност да се видим. Надявам се да има сбирка тогава.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
              Пичове на 27-ми има вероятност да се видим. Надявам се да има сбирка тогава.
              е как няма да има срамота

Коментар

е ще има :D
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Колеги,вижте на какво се натъкнах- http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...128&f1=details
                  Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                    Колеги,вижте на какво се натъкнах- http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...128&f1=details
                    Добра е !!!!!! ама скъпа
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                      V.Vencislavov написа:
                      Добра е !!!!!! ама скъпа
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47501
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Правя бартер за нея , ама подръжката и ще ми излезе много скъпо. Много ме кефи тази Мареа
                        Clube do Marea!

Коментар

Ама май като гледам ще си остана с моята Нали знаете- нашето си е най-хубаво :D
                          Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                            Правя бартер за нея , ама подръжката и ще ми излезе много скъпо. Много ме кефи тази Мареа
                            Да бе да..бартер!!! аз "мойта" си Марейка не я давам а и сигурно това ще гълта като ламя!!
                            животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

То на Венци ще му е такъв кеф,като се качи в нея и настъпи газта,че няма да обърни внимание на разхода. :P
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Айде сега да направим една лека проверка...... Утре в 17:00 ч. пред техномаркет кои ще идват ?
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X