Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за наказание поне 2 бройки

Коментар

или колкото повече по добре :D :D :D
      Фиат завинаги!!!!
      Фиат Типо-1.4 75кс.
      Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
      фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

бройки да има това е важното

Коментар

Кво бройкате,че изтървах?Ходих да забърквам едни джибри и вие сте напомпали форума с мнения.Айде ако не ми мине котка път и Аз ще идвам на феста.Да сме 200-300 коли поне. :D
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колеги,разбрах със сигурност че целият път през прохода Хаинбоаз е направен вече и си е асфалтиран. Така че,който ще ходи ще се накефи на max
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
              Колеги,разбрах със сигурност че целият път през прохода Хаинбоаз е направен вече и си е асфалтиран. Така че,който ще ходи ще се накефи на max
              Пътя е отличен чак до търново,вече го тествах и доста добре се кара
              Фиат завинаги!!!!
              Фиат Типо-1.4 75кс.
              Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
              фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

няма снимки от срещата няма снимки от полигона я кажете бе какво става а колкото до италфеста алкохола и висшето непрощават нико муи аз май ще съм там но ще се разберем допълнително
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

bobti написа:
                  V.Vencislavov написа:
                  Пътя е отличен чак до търново,вече го тествах и доста добре се кара
                  значи ще се ходи

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                    няма снимки от срещата няма снимки от полигона я кажете бе какво става а колкото до италфеста алкохола и висшето непрощават нико муи аз май ще съм там но ще се разберем допълнително
                    На полигона не знам кой е снимал.А другите снимки,след 5-10 мин !
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ето снимките:http://img41.imageshack.us/gal.php?g=dsc0002mv.jpg
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
                        vaskoni_1980 написа:
                        На полигона не знам кой е снимал.А другите снимки,след 5-10 мин !
                        на полигона нямаше снимки

Коментар

Другия път ще има !

Коментар

Мерси за снимките Рrinco
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                              Мерси за снимките Рrinco
                              За нищо.Само тея френски ******** загрузиха снимките !

Коментар

Абе не знам ама много трафик не мога да видя снимките.Не ми ги отваря.Ще пробвам по-късно,дано ги отвори.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X