Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vaskoni_1980 написа:
    някой от вас ще ходи ли на итал феста
    Абе ако се съберем над 5 коли и аз може да дойда инъче няма смисъл.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

kallymally написа:
      хе не сте ме забравили :D сезона завърши и в неделя съм на линиа.имате да разказвате много!!!
      И ти, и ти
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

popara801 написа:
        vaskoni_1980 написа:
        Да,ако се съберем към 5 коли по може, ама иначе не си струва.
        Clube do Marea!

Коментар

[quote="V.Vencislavov"]
          popara801 написа:
          vaskoni_1980 написа:
          Да,ако се съберем към 5 коли по може, ама иначе не си струва.[/quoколеги може да ни се усмихне късмета има вероятност да е на по близко вижтте темата а Митак имам задача за тази вечер няма да идвам
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

имаше извънредна сбиркакоято беше доста весела

Коментар

Я разкажете повечко...Как протече,дискутирахте ли някои въпроси и т.н. ?
              Clube do Marea!

Коментар

strajaro написа:
                Не се бъзикайте с хорското нещастие,че ....а Васка не се притеснявай и утре е ден.Ако можеш ще те очакваме с нетърпение.Венци ти няма ли да идваш утре към стара Загора да удариш едно рамо,че тоя мотор много тежък се оказа.който не е разбрал,сменям си мотора и се търси жива сила.0889285815
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  strajaro написа:
                  Не се бъзикайте с хорското нещастие,че ....а Васка не се притеснявай и утре е ден.Ако можеш ще те очакваме с нетърпение.Венци ти няма ли да идваш утре към стара Загора да удариш едно рамо,че тоя мотор много тежък се оказа.който не е разбрал,сменям си мотора и се търси жива сила.0889285815
                  Бе аз ако имам възможност ще дойда. Нали знаеш-"Приятел в нужда се познава". Бе бъзикат се,ама я ги питай за работа колко ще дойдат и за мохабет колко ще са
                  Clube do Marea!

Коментар

аз и за работа ставам и за мохабет

Коментар

strajaro написа:
                      аз и за работа ставам и за мохабет
                      Айде токава да свършим работата после мохабет ще има. :D да си пием кафето и да 30мин съм там ако искаш идвай.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ще дойда

Коментар

В неделя може и да съм в Стара Загора. Ако съм там ще мина да ви видя, че вече се забравихме.

Коментар

naskobg написа:
                            В неделя може и да съм в Стара Загора. Ако съм там ще мина да ви видя, че вече се забравихме.
                            Май ще нацелиш къоравото.Че май доколкото рабрах тази неделя ще ходят на неква вила Ама нека другите се изкажат.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                              naskobg написа:
                              Май ще нацелиш къоравото.Че май доколкото рабрах тази неделя ще ходят на неква вила Ама нека другите се изкажат.
                              Eее що да нацели къоравото човека. Ние в неделя ще сме си на линия за срещата.
                              Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                                Princo написа:
                                naskobg написа:
                                Eее що да нацели къоравото човека. Ние в неделя ще сме си на линия за срещата.
                                Е аз мислех че говорите за таз неделя
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X