Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Туффф, как не се сетих тук да питам, кажете свестен сервиз в Гълъбово, да закарат едни познати една кола(мислят да я купуват).
    утре вечер ще пиша тук
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

popara801 написа:
      V.Vencislavov написа:
      Здравейте колеги! Тука нещо много е тихо. Днес съвсем случайно си видях с Живко дето беше с червеното пунто. Поговорихме набързо щото имах работа, поканих го да дойде на някоя от срещите ни но той самият имал доста работа и не се знае кога ще ни навести за в бъдеще. Питах го за Пунтото дали не го е продал щото сега нали има Тoyota,ама ми каза че все още е при него.
      Абе Венци,днес пак бях в Гълъбово по работа разбира се и всичко е същото.Напоследък много често ми се налага да ходя там,а за напред да се надяваме още по често. :D Ама секретарката на кмета много фешън бе да се на надяваш. :D :D :D
      Митак ко стана бе една снимка няма амаха я дайте тука нещо
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

popara801 написа:
        V.Vencislavov написа:
        Здравейте колеги! Тука нещо много е тихо. Днес съвсем случайно си видях с Живко дето беше с червеното пунто. Поговорихме набързо щото имах работа, поканих го да дойде на някоя от срещите ни но той самият имал доста работа и не се знае кога ще ни навести за в бъдеще. Питах го за Пунтото дали не го е продал щото сега нали има Тoyota,ама ми каза че все още е при него.
        Абе Венци,днес пак бях в Гълъбово по работа разбира се и всичко е същото.Напоследък много често ми се налага да ходя там,а за напред да се надяваме още по често. :D Ама секретарката на кмета много фешън бе да се на надяваш. :D :D :D
        Eee идвате в Гълъбово а не се обаждате. Другият път за наказание на срещата ще ме почерпите с 10 бири а да видим
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

emzo написа:
          Туффф, как не се сетих тук да питам, кажете свестен сервиз в Гълъбово, да закарат едни познати една кола(мислят да я купуват).
          Кажи марката на колата и ще ти препоръчам някой сервиз .
          Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
            popara801 написа:
            V.Vencislavov написа:
            Eee идвате в Гълъбово а не се обаждате. Другият път за наказание на срещата ще ме почерпите с 10 бири а да видим
            Те бирите лесни,ама мислех,че си на работа през деня затова реших да не те притеснявам :D
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Audi A4 1.8T
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Audi A4 1.8T
                Автосервиз "МИКО- 2007" гр. Гълъбово, ул.Места 13-а , Тошко ги знае .
                Clube do Marea!

Коментар

В неделя кажете някакъв час ? 17:00 или 19:00 Аз съм под въпрос де,ама да видим
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

какво ще кажете тази неделя да е 17часа че да мога и аз да се довлека
                    Subaru B9 tribeca 3.0
                    Peugeot 307 04
                    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Ами да и без това така говорихме за 17,нека да е в 17:00 тази седмица.Все пак пишете мнения.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        Ами да и без това така говорихме за 17,нека да е в 17:00 тази седмица.Все пак пишете мнения.
                        аз може да не идвам щото съм на работа

Коментар

Ами то вече му е време да са събираме от 17:00 ч. Мисля че на повечето така ще им е по удобно,щото пък иначе става доста късно. Аз ще гледам да дойда в неделя.
                          Clube do Marea!

Коментар

и аз съм за 17 часа

Коментар

Кво става бе пичове?Ще ходим ли на панаира в Раднево?Аз бях там днеска ама не съм ходил на панаира.Айде утре като се съберем ще видим кво ще правим. :D
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                                Кво става бе пичове?Ще ходим ли на панаира в Раднево?Аз бях там днеска ама не съм ходил на панаира.Айде утре като се съберем ще видим кво ще правим. :D
                                Аз току що се връщам от панаира.Скапана работа.Многоооооооо циганииии
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X