Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами да не е смешно я по серизно пишете че ще има бой хаххаа и така да видим сега кой ще е за Пловдив?1... vaskoni_19802...?3....?и последно в 8:00ч. да се чакаме на Еко а пък Венци да ни чака на магистралата след кръговото а?съгласни ли сте?
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

1.....vaskoni_19802.....V.Vencislavov3.....? Koй ще е другият ?
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

1.vaskoni_19802.V.Vencislavov3.popara8014. ................?5. ................?6. ................?7. ................?8. ................?9. ................?10. ..............?11. ..............?12. ..............?Айде де,още ще идват ли,че ми умръзна да пиша едно и също,а? :D
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ехеее де да бяха 12 коли Митак,щеше да е яко. Ама а да видим колко ще се съберем до петъка за Калояново. Айдеее залаганията започват! Аз казвам ,че ще сме 5 коли от Ст. Загора. Моля давайте точна бройка Наградата на печелившия ще се уточни допълнително
          Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
            Ехеее де да бяха 12 коли Митак,щеше да е яко. Ама а да видим колко ще се съберем до петъка за Калояново. Айдеее залаганията започват! Аз казвам ,че ще сме 5 коли от Ст. Загора. Моля давайте точна бройка Наградата на печелившия ще се уточни допълнително
            Точно 4 коли ще сте.Зиги,попара,Венци и Васко !
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

51.vaskoni_19802.V.Vencislavov3.popara8014. strajaro5. ................?6. ................?7. ................?8. ................?9. ................?10. ..............?11. ..............?12. ..............?

Коментар

strajaro написа:
                51.vaskoni_19802.V.Vencislavov3.popara8014. strajaro5. ................?6. ................?7. ................?8. ................?9. ................?10. ..............?11. ..............?12. ..............?
                Точно 5 ще сме ама без зиги щото е в криза и ако дойде ще е с мене.А ако Емо дойде ще сме 6 коли.Кой ще дава наградата бе Венци?Аз като гледам колегите ги мързи да пишат във форума,камо ли да черпят Аре бе стражаро няма ли да черпиш за тая книжка или в Пловдив като идем? :D
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ами добре ще е да сме повече коли срамота е до пловдив да се стискате за гориво камо ли на друго място да се иде Митак кой ще е другия и Петко има да черпи няма да се изплъзнеш в пловдив щете държим изкъсо хахаххаколеги 8 часа ли остава за неделя на Еко

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

popara801 написа:
                    strajaro написа:
                    Точно 5 ще сме ама без зиги щото е в криза и ако дойде ще е с мене.А ако Емо дойде ще сме 6 коли.Кой ще дава наградата бе Венци?Аз като гледам колегите ги мързи да пишат във форума,камо ли да черпят Аре бе стражаро няма ли да черпиш за тая книжка или в Пловдив като идем? :D
                    изпи парите на морето ама за по бира ще има

Коментар

колеги вижте това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46506

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                        ами добре ще е да сме повече коли срамота е до пловдив да се стискате за гориво камо ли на друго място да се иде Митак кой ще е другия и Петко има да черпи няма да се изплъзнеш в пловдив щете държим изкъсо хахаххаколеги 8 часа ли остава за неделя на Еко
                        не е ли на 22 събота

Коментар

strajaro написа:
                          vaskoni_1980 написа:
                          не е ли на 22 събота
                          За събота става въпрос.Той Васката по инерция го е писал неделя.Значи имайки предвид уговорката на пловдивчани,аз предлагам в 07:30 в събота на ЕКО.Венци в 07:45 да е на отбивката,той знае къде.Тръгваме за с.Труд.Аз ще звънна по пътя на Тянката от Пловдив и ще се разберем да се чакаме там и отпрашваме.Съгласни ли сте,или да? :D
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            strajaro написа:
                            vaskoni_1980 написа:
                            не е ли на 22 събота
                            За събота става въпрос.Той Васката по инерция го е писал неделя.Значи имайки предвид уговорката на пловдивчани,аз предлагам в 07:30 в събота на ЕКО.Венци в 07:45 да е на отбивката,той знае къде.Тръгваме за с.Труд.Аз ще звънна по пътя на Тянката от Пловдив и ще се разберем да се чакаме там и отпрашваме.Съгласни ли сте,или да? :D
                            Митак,малка промяна за моето място. Ще съм в 07:30 на Лукойл в Ст. Загора да заредя и ще ви чакам там.
                            Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                              popara801 написа:
                              strajaro написа:
                              vaskoni_1980 написа:
                              не е ли на 22 събота
                              Митак,малка промяна за моето място. Ще съм в 07:30 на Лукойл в Ст. Загора да заредя и ще ви чакам там.
                              Еми ок ок както кажеш.Ако искаш направо всички там да се чакаме,а?Направо в 07:30 на Лукойла в кв.Колю Ганчев.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Айде бе пишете нещо съгласни несъгласни.Ще идва ли някой или не?Кво става?
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X