Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    Аз съм този,който е в дъното на нещата.Аз бърках името на Сутров със Ситров ама го написах 100 пъти като в казармата и нема проблем.В неделя тоест утре в 19:00 сме на линия.До скиване... :D
    Ами ти се уплаши, че трябва да ми купуваш костюм и ме научи най-после.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
      popara801 написа:
      Аз съм този,който е в дъното на нещата.Аз бърках името на Сутров със Ситров ама го написах 100 пъти като в казармата и нема проблем.В неделя тоест утре в 19:00 сме на линия.До скиване... :D
      Ами ти се уплаши, че трябва да ми купуваш костюм и ме научи най-после.
      Ами само това ли ще е повода за костюма,няма ли сватбичка нещо,а?Да е по-в реда на нещата...
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

winter_sun написа:
        та утре някои хора са на работа от 16.00, а другите хора вместо да седят при първите хора в кафето ще идат при едни други хора в Ст Загора, но няма много да се бавят, че хората дето са на работа ще им дърпат ушите после
        Седя и се чудя нямаше ли да ти е по-лесно да кажеш че Венци ще дойде утре на срещата :D
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

[quote="Princo"]
          winter_sun написа:
          та утре някои хора са на работа от 16.00, а другите хора вместо да седят при първите хора в кафето ще идат при едни други хора в Ст Загора, но няма много да се бавят, че хората дето са на работа ще им дърпат ушите после
          Седя и се чудя нямаше ли да ти е по-лесно да кажеш че Венци ще дойде утре на срещата :D[/quote/Абее и аз това се чудя що не сипва на Венци бира докато я чака ами само пише тва онова,а?
          FIAT BRAVO 1.6
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

[quote="popara801"]
            Princo написа:
            winter_sun написа:
            Седя и се чудя нямаше ли да ти е по-лесно да кажеш че Венци ще дойде утре на срещата :D[/quote/Абее и аз това се чудя що не сипва на Венци бира докато я чака ами само пише тва онова,а?
            То от чудене и сънища файда и спомени нема. Ама днес ще си цапнем по една биричка, че ей на както виждате жината ме държи жаден без бира :D
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

[quote="V.Vencislavov"]
              popara801 написа:
              Princo написа:
              winter_sun написа:
              То от чудене и сънища файда и спомени нема. Ама днес ще си цапнем по една биричка, че ей на както виждате жината ме държи жаден без бира :D
              То като те оставя само без бира пак добре , ами да не те остави и без Фиат-а!!!!!!!!!!!
              Ex.Opel Astra

Коментар

То без фиата няма да го остави ами най-много да купува нов по-малък и по-стилен за нея.Венци аре довечера ще се видим на по биричка,а ти Живко кво става за другата седмица ще дойдеш ли с нас на итал трак дей в Пловдив?
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

[quote="z_sutrov"]
                  V.Vencislavov написа:
                  popara801 написа:
                  Princo написа:
                  winter_sun написа:
                  То като те оставя само без бира пак добре , ами да не те остави и без Фиат-а!!!!!!!!!!!
                  предлагам Венци да се замисли за едно Фиат 500
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Дилема - 1.9 или 2.4 ...... :P
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

popara801 написа:
                      То без фиата няма да го остави ами най-много да купува нов по-малък и по-стилен за нея.Венци аре довечера ще се видим на по биричка,а ти Живко кво става за другата седмица ще дойдеш ли с нас на итал трак дей в Пловдив?
                      Много ми се иска ама няма как. На работа съм и след тоя 1 месец отпуска се поохарчихме и сега трябва малко да си седнем на з....ците.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                        popara801 написа:
                        Много ми се иска ама няма как. На работа съм и след тоя 1 месец отпуска се поохарчихме и сега трябва малко да си седнем на з....ците.
                        ОК няма как все сме така трябва да се постискаме,ама аз мисля да отида,че после вече да си сядам на г..а.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Браво,браво харесвате ми.Направо се скъсвате от писане и публикуване на снимки.Чак не мога да сваря да ги прочета и разгледам.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            Браво,браво харесвате ми.Направо се скъсвате от писане и публикуване на снимки.Чак не мога да сваря да ги прочета и разгледам.
                            Криза ...
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

доста сте пописали май

Коментар

да ева и криза да ева,че се бием по газа да не се.ем ли?Аре по-така сериозно молим.Вие и за Пловдив така ще кажете.Щях да идвам ама така и така се наложи.Знаем знаем тия ги знаем.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X