Голем дъжд бе колеги. Аз бях днес в Ст. Загора от 18:15 до към 22:30 ч.из магазините. На места имаше около 30-40 см. вода и точно през такова море и аз преплувах с Мареата без проблем. :D Айде поздрави и до скоро
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
V.Vencislavov написа:Голем дъжд бе колеги. Аз бях днес в Ст. Загора от 18:15 до към 22:30 ч.из магазините. На места имаше около 30-40 см. вода и точно през такова море и аз преплувах с Мареата без проблем. :D Айде поздрави и до скороFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ако може днес да си направим една срещичка на по кафе че утре ме няма за тези които могат де.Най-вече ако може Борката да ми донесе още един голям стикер а и колегата фреш гледам че иска.Аре кво ще кажете Борка пиши ако можеш да дойдеш предлагам в 18:00 на паркинга за днес стаВА ВЪПРОС. :DFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Еми дано да не вали.Иначе доколкото разбрах от Митака трябва да дойде едно такси.Днеска пак много гадно време.Само валиAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Да значи колеги преди два дни един таксиджия ме спря и ме пита кога са ни срещите,че искал да дойде да се запознаем и най-вероятно ще дойде стаксито.Фиат мареа от комбитата уикенда.Също така и една приятелка с баща си.Той карал пунто и тя ще го доведе най-вероятно.Сигурно ще пита за мене щото Аз не и казах,че ще отсъсвам ама присъединявайте ги към сектата и тва е.Аз като се върна ще доведа и вуйчо ми.Той също е с пунто,даже две.И той е мераклия да става сектант и така.Айде до нови срещи и като се върна след три седмици Ви пожелавам да ви сваря 30-тина коли да не можем да се съберем на паркинга.До скоро. :DFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
V.Vencislavov написа:vaskoni_1980 написа:popara801и да като се връщаш докарай на сам към СТЗ един автобус с Наташки за всеки по една пък може и по двеEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
zigi написа:значи днес в 19 часа на трафика налиAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар