Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голем дъжд бе колеги. Аз бях днес в Ст. Загора от 18:15 до към 22:30 ч.из магазините. На места имаше около 30-40 см. вода и точно през такова море и аз преплувах с Мареата без проблем. :D Айде поздрави и до скоро
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
      Голем дъжд бе колеги. Аз бях днес в Ст. Загора от 18:15 до към 22:30 ч.из магазините. На места имаше около 30-40 см. вода и точно през такова море и аз преплувах с Мареата без проблем. :D Айде поздрави и до скоро
      Браво Венци,ама тва е щото си с гуми за мъгла.Айде до скоро и до нови срещи много ме е яд,че няма да мога да присъствам на срещите три седмици ама кво да се прави съдба.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Е как? Много ясно, ама от това фолио не се вижда много много ;( П.П. Абе ако има още големи стикери запазете един, че зарибих бащата и на него да му сложим един такъв, че и той е фен хаха
        А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Ако може днес да си направим една срещичка на по кафе че утре ме няма за тези които могат де.Най-вече ако може Борката да ми донесе още един голям стикер а и колегата фреш гледам че иска.Аре кво ще кажете Борка пиши ако можеш да дойдеш предлагам в 18:00 на паркинга за днес стаВА ВЪПРОС. :D
          FIAT BRAVO 1.6
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хмм значи утре сме по малко така ли?
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Еми дано да не вали.Иначе доколкото разбрах от Митака трябва да дойде едно такси.Днеска пак много гадно време.Само вали
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Да значи колеги преди два дни един таксиджия ме спря и ме пита кога са ни срещите,че искал да дойде да се запознаем и най-вероятно ще дойде стаксито.Фиат мареа от комбитата уикенда.Също така и една приятелка с баща си.Той карал пунто и тя ще го доведе най-вероятно.Сигурно ще пита за мене щото Аз не и казах,че ще отсъсвам ама присъединявайте ги към сектата и тва е.Аз като се върна ще доведа и вуйчо ми.Той също е с пунто,даже две.И той е мераклия да става сектант и така.Айде до нови срещи и като се върна след три седмици Ви пожелавам да ви сваря 30-тина коли да не можем да се съберем на паркинга.До скоро. :D
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Чул та господ хахах
                  А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

popara801и да като се връщаш докарай на сам към СТЗ един автобус с Наташки за всеки по една пък може и по две

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                      popara801и да като се връщаш докарай на сам към СТЗ един автобус с Наташки за всеки по една пък може и по две
                      А и не само,да ни донесеш по някой сувенир от братска Руссия ! п.п. .......може и руская водка
                      Clube do Marea!

Коментар

Руска водка с Наташа ммммм мисля че е най добрата комбинация

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

V.Vencislavov написа:
                          vaskoni_1980 написа:
                          А и не само,да ни донесеш по някой сувенир от братска Руссия ! п.п. .......може и руская водка
                          Май жена ти не е прочела за Наташките!!!!!!!! :D :D :D :D
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

значи днес в 19 часа на трафика нали

Коментар

zigi написа:
                              значи днес в 19 часа на трафика нали
                              Мдам
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Айде , там сме
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X