Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fresh написа:
    Ей ей и на мен един малък...
    Абе малките ги прави Борката,затова че ще му се обадя днес да поръча ако може и ще ги вземем при първа възможност.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      Fresh написа:
      Ей ей и на мен един малък...
      Абе малките ги прави Борката,затова че ще му се обадя днес да поръча ако може и ще ги вземем при първа възможност.
      а ти имаш ли вече нова придобивка
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Здравейте колеги разглеждайки форума вийте кого засякохИМАМЕ СИ НОВ ЧЛЕН НА ФОРУМА
        Прикачени файлове

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Браво Борка

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

как е а
            Фиат завинаги!!!!
            Фиат Типо-1.4 75кс.
            Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
            фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

супер :D :D :D

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хехе, да ти е живо и здраво детенцето !
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

Я и аз да питам, че няколко дни не съм сядал на компа:Митак(popara801) какво става с новото превозно средство?
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

За всички заинтересувани:Имате нов-стар член.Колата е в Стара Загора от снощи в 23:30.Натокана е яко.Тази вечер щях да ви поканя да я видите,ама в 18:30 ще ходя да монтирам алтернативната уредба за евтин пробег.Надявам се че ще има повече хора на срещата в неделя.Тогава ще я представям на всички.До скоро на всички. :D
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Айде Митак, да ти е честита новата кола със здраве да си я караш и безаварийни пътувания ти пожелавам
                      Clube do Marea!

Коментар

дай снимки не я крии!
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

popara801 написа:
                          За всички заинтересувани:Имате нов-стар член.Колата е в Стара Загора от снощи в 23:30.Натокана е яко.Тази вечер щях да ви поканя да я видите,ама в 18:30 ще ходя да монтирам алтернативната уредба за евтин пробег.Надявам се че ще има повече хора на срещата в неделя.Тогава ще я представям на всички.До скоро на всички. :D
                          Честито ! Много километри да и навъртиш и всичките безаварийни !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

popara801 написа:
                            Айде честито. Безаварийно и от мене ама ако може пусни някоя снимчица,че ние няма как да я видим. Като се срещаме по пътищата да не се подминаваме.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

popara801 написа:
                              Честито и от мен в неделя ще я чакаме на събирането
                              Subaru B9 tribeca 3.0
                              Peugeot 307 04
                              Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                              Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

popara801 написа:
                                Стикер на задното стъкло задължително
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X