z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАТ за лятната среща в Родопите.
Collapse
X
-
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
-
Като трябва да се превеждат пари някъде - кажете 1-2 дни предварително, да не стане "мяу"...Засега единствено има преведени 176 лева - резервиран е един апартамент от г-н Янко Киримов. От парите за капаро който се откаже - който обещава, че няма да се изгубят - да се оправя после. Васке - оправяй се удръжка от 25 до 75 % за технически разходи и обработка на преводите.
Коментар
-
z_sutrov написа:Понеже доста хора от записаните сме с бебета и сега колкото и да сме на 100% сигурни след 1 месец нищо не се знае. Аз имам следното питане за капарото: ако не дойдем капарото гори ли или ще има опция като на Бяло Камъне да се върне?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Irka написа:bahricin написа:... и само за 2 седмици съм там . иначе трябва да се разведа с жената...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
z_sutrov написа:Мога да се хвана на бас, че ние ще сме най-бели от всички въпреки, че живеем на морето. А имам едно питане към организаторите: алкохол ще може ли да се внася в заведението там?Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар