Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАТ за лятната среща в Родопите.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: ЧАТ за лятната среща в Родопите.

Immortal написа:
    krasio_79bs написа:
    Включил съм градовете от които очаквам да има присъстващи на срещата. ПП.Бирата е мнооо хубава награда по това време на годината
    Не виждам да си включил Ямбол, Красимире! Или мен не ме очакваш, а?!? Никаква бира за теб!А и със сигурност ще сбъркаш разстоянието, ми се струва
    Теб даже те няма у списъка бре. А и знам ,че тебе разстоянията не те интересуват.Разстоянията които съм дал са приблизителни и са според Гугъля.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Теб даже те няма у списъка бре. А и знам ,че тебе разстоянията не те интересуват.Разстоянията които съм дал са приблизителни и са според Гугъля.
      Ай ся... те и разградските ги няма, ама си ги включил.Ни тъ обичам вече!

Коментар

Immortal написа:
        Ай ся... те и разградските ги няма, ама си ги включил.Ни тъ обичам вече!
        Амчи той още на Бело камъне те заряза, бе Дидо ... заради няк`ви жени
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

fihi написа:
          ///// написа:
          Аз още немога да кажа нищо конкретно.
          Ваньо, ти пък веднага с лошото! Живот и здраве, ако всичко се нареди ще цъфнем с Живка вече с варненските регистрационни номера. Засега обаче се натъквам на проблеми с прехвърлянето на колата и нищо конкретно немога да кажа. Поради същата причина не ходихме и в Китен! пп. Абе, мойти, тоо комплекс няма ли си GPS-координати?

Коментар

///// написа:
            fihi написа:
            ///// написа:
            Аз още немога да кажа нищо конкретно.
            Ваньо, ти пък веднага с лошото! Живот и здраве, ако всичко се нареди ще цъфнем с Живка вече с варненските регистрационни номера. Засега обаче се натъквам на проблеми с прехвърлянето на колата и нищо конкретно немога да кажа. Поради същата причина не ходихме и в Китен! пп. Абе, мойти, тоо комплекс няма ли си GPS-координати?
            Оф с тия ЖПС-координати пак ще минеш и заминеш покрай комплекса. Караш до Ардино,от там е лесно.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Идем... Удррррррииииии с двете цеви, таа мачка не е наша...Усещам че таа срещичка ша е прибиванье с камшик...
              M-Benz E 250 TD 150hp
              M-Benz 200d 75 hp
              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Само трее кажете коя ше е галавечерата... Не кат’ на Белото Камъне да са прибиа от бира и слънце на пръвиу ден и да пропущим баш драньето...
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Стига сте мислили за пиеене бре.Живко снимай Живка с новите номерца бре.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

msotiroff написа:
                    пропущим баш драньето...
                    Цялата нощ до колите и на сутринта да видим , че имало беседка с маса на 10 метра.... това беше първата вечер ...не че се оплаквам...кеф ми беше Нямам търпение за тази среща...как съм се закотвил напоследък, добре, че петък или събота отивам до Велико Търново...
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

:D По план аз ще съм там ...но поне 1-2 седмици по рано.........да видим дали ще се случи местна Фиат-форум.бг.орг срещичка...надявам се ...
                      petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

popara801 написа:
                        ///// написа:
                        пп. Абе, мойти, тоо комплекс няма ли си GPS-координати?
                        Оф с тия ЖПС-координати пак ще минеш и заминеш покрай комплекса. Караш до Ардино,от там е лесно.
                        Според картата изобщо не се отива Ардино. Отбивката за селото е преди това.

Коментар

GPS: 41.59412678624394,25.190545320510864 по Гугъл.Аз без тези съм си загубен. Въобще не познавам района, само на Перперикон съм бил.
                          Прикачени файлове
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

За съжаление аз ще пропусна... Много ми се искаше да докарам Бравото но ми трябват пари да го стегна за калояново пак и в момента е със счупени скорости.. :Х Иначе ще се видим на калояново или на Италфеста :Д
                            Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
                            Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
                            Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
                            Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

НОВА ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:За потвърждаване на резервацията е необходимо да заплатим в комплекса капаро в размер на 50% от сумата в срок до 31.07.За целта, моля всеки, който е сигурен че ще присъства на срещата, да преведе поне 50% от сумата за нощувки по сметката на сдружението:СДРУЖЕНИЕ ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯIBAN: BG08PRCB92301033833719BIC: PRCBBGSFПри банка: ПроКредит Банк АДПосочвайте ника си, а като основание за плащане - "Лятна среща на ФФБ"
                              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Понеже доста хора от записаните сме с бебета и сега колкото и да сме на 100% сигурни след 1 месец нищо не се знае. Аз имам следното питане за капарото: ако не дойдем капарото гори ли или ще има опция като на Бяло Камъне да се върне?
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X