Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАТ за лятната среща в Родопите.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ако тръгна да си събирам алкохолните армагани, трябва да остана 1 седмица.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Аз ако тръгна да си събирам алкохолните армагани, трябва да остана 1 седмица.
      Идвай, бе ... макар че аз те понапих на Бело камъне, но от мен да мине ...
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ще дойдем и ние...., дано стане весела среща
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Писах се и аз с фамилията за събота вечер, макар че имам една идея...Жена ми е много заета точно по тези дати, ако беше седмицата след това, друо щеше да е!Ама то е така. Ще гледам да се явим съботата късния следобед за вечерното напиване и неделното изтрезняване
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Почна да става интересно

Коментар

Ази пак пропускам и тази среща.Като гледам таз година май няма да имам участие на такива събития.Ама здраве да е.Поне ще погледам снимки ако се качат де.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Ти кво се оплакваш бе, Ради...Всяка седмица ти организираме форумна среща на крака Тъй като гледам, май и тая няма да пропуснем

Коментар

Immortal написа:
                  Ти кво се оплакваш бе, Ради...Всяка седмица ти организираме форумна среща на крака Тъй като гледам, май и тая няма да пропуснем
                  Дидо аз не се оплаквам.Просто тази година така ми тръгна,че всички сещи и мероприятия все ги изтърва по един или друг повод.А за второто съм много щаслив,че ми идите на гости.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Аз още немога да кажа нищо конкретно.

Коментар

///// написа:
                      Аз още немога да кажа нищо конкретно.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

ЧАТ за лятната среща в Родопите.

Krasio_79 трябва да го представим за награда от признателната общественост на Разград .Включил е Разград към упътването в темата като ,, разстояние от някои от по-големите градове ’’
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: ЧАТ за лятната среща в Родопите.

Румен_Хинчев написа:
                          Krasio_79 трябва да го представим за награда от признателната общественост на Разград .Включил е Разград към упътването в темата като ,, разстояние от някои от по-големите градове ’’
                          Включил съм градовете от които очаквам да има присъстващи на срещата. ПП.Бирата е мнооо хубава награда по това време на годината
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Включил съм градовете от които очаквам да има присъстващи на срещата. ПП.Бирата е мнооо хубава награда по това време на годината
                            Не виждам да си включил Ямбол, Красимире! Или мен не ме очакваш, а?!? Никаква бира за теб!А и със сигурност ще сбъркаш разстоянието, ми се струва

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                              И другата половина от "признателната общественост" се съгласява ... Румен ако идва на срещата, ще пратя една каса пиво от Стара Загора (Не пиша марка, за да не става рекламен пост)
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                                Румен_Хинчев написа:
                                И другата половина от "признателната общественост" се съгласява ... Румен ако идва на срещата, ще пратя една каса пиво от Стара Загора (Не пиша марка, за да не става рекламен пост)
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X