Аз ако тръгна да си събирам алкохолните армагани, трябва да остана 1 седмица.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАТ за лятната среща в Родопите.
Collapse
X
-
Писах се и аз с фамилията за събота вечер, макар че имам една идея...Жена ми е много заета точно по тези дати, ако беше седмицата след това, друо щеше да е!Ама то е така. Ще гледам да се явим съботата късния следобед за вечерното напиване и неделното изтрезняванеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Immortal написа:Ти кво се оплакваш бе, Ради...Всяка седмица ти организираме форумна среща на крака Тъй като гледам, май и тая няма да пропуснемпървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
///// написа:Аз още немога да кажа нищо конкретно.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
ЧАТ за лятната среща в Родопите.
Krasio_79 трябва да го представим за награда от признателната общественост на Разград .Включил е Разград към упътването в темата като ,, разстояние от някои от по-големите градове ’’FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: ЧАТ за лятната среща в Родопите.
Румен_Хинчев написа:Krasio_79 трябва да го представим за награда от признателната общественост на Разград .Включил е Разград към упътването в темата като ,, разстояние от някои от по-големите градове ’’
Коментар
-
krasio_79bs написа:Включил съм градовете от които очаквам да има присъстващи на срещата. ПП.Бирата е мнооо хубава награда по това време на годината
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Krasio_79 трябва да го представим за награда от признателната общественост на Разград .Включил е Разград към упътването в темата като ,, разстояние от някои от по-големите градове ’’I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Румен_Хинчев написа:Krasio_79 трябва да го представим за награда от признателната общественост на Разград .Включил е Разград към упътването в темата като ,, разстояние от някои от по-големите градове ’’FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар