Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПИКНИК в неделя 03.09.06г.-х.Здравец

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Носете лаптоп в сряда с ДВД четец видеото е готово ще гледаме
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

И ако може да не е само четец, ами и писачка DVD направо ще сте златни, че да позапишем малко и за нас филмите.

Коментар

ОК за DVD писачка само си носете дискове, ама ще ни трябва "отцепка" току виж някоя кука си помислила, че пиратстваме!!! :D :D :D

Коментар

Хахаха спокойно, колега. Ще им пусна една от моите "усмивки" и без това минах един път .http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...018&highlight=

Коментар

Колеги донесете кои кавито снимки има от пикника за да ги съберем на едно и да ги пратим на софианци че помолиха. Благодаря предварително.
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Прочетох как си минала "метър" и не са те глобили, така че вече няма да се притеснявам, то пък се бях гипсирал ..... малееееееееее остави се! Ама като гледам репликата с детето най-много е свършила работа. А то верно, че ако искат пишат и то хубави актове, за каквото си измислят - нали хляба и ножа е в тях.

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                Здравейте и от мен.Слави не могат да ги видят най-вероятно защото не са се регистрирали в нашият форум !!!

///X-DELTA GT///X- DELTA HF ///DEDRA 2.0 IE///ZETA 2.0 Turbo///

Коментар

fhh написа:
                  Прочетох как си минала "метър" и не са те глобили, така че вече няма да се притеснявам, то пък се бях гипсирал ..... малееееееееее остави се! Ама като гледам репликата с детето най-много е свършила работа. А то верно, че ако искат пишат и то хубави актове, за каквото си измислят - нали хляба и ножа е в тях.
                  Имала е колежката късмет... една вечер ни спряха - жена ми караше на Сливница при Булстрад, посока Подуяне - има един светофар, била минала на червено, извикаха ме мене, пазариха се като цигани за 10 лв, изобщо не се трогнаха от детето което спеше на задната седалка - баси мизерниците, казах им "пишете" а те бяха охранителна полиция и през зъби процедиха "айде карай не ми се отваряй тука че не сме КАТ" и така...
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                  Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                  Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                  http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
                    fhh написа:
                    Имала е колежката късмет... една вечер ни спряха - жена ми караше на Сливница при Булстрад, посока Подуяне - има един светофар, била минала на червено, извикаха ме мене, пазариха се като цигани за 10 лв, изобщо не се трогнаха от детето което спеше на задната седалка - баси мизерниците, казах им "пишете" а те бяха охранителна полиция и през зъби процедиха "айде карай не ми се отваряй тука че не сме КАТ" и така...
                    колега на кофти куки си попаднал - ясно е, че са търсили кинти и не са се интересували дали си сгрешил. Ама е трябвало да се заядеш щом са били охранителна полиция. Мисля че хич не им е работа да се занимават с контрол по пътищата, макар че мен са ме проверявали и Жандарми.

Коментар

Точно това се случи - на въпроса им "сега да пишеме ли или какво" им казах "пишете в тетрадката че сте проверили документите на кола с еди кой си номер"... яко се издразниха, ама ни пуснаха, нямаха избор.
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Браво колега - само така!!!Те са го обърнали на бащения като са с униформа.Само дебнат за какво да се заядат.

Коментар

Колеги,съпричастен съм към случая с колежката,но нали уж не трябваше да смесваме темите и да ги обръщаме на чат.......
                          Croma 2.0 ie
                          www.italcars.org

Коментар

Извинявам се коляга , малко се пооляхме!!! :D :D :D Е АЙДЕ:ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! :P :P :P

Коментар

Мерси,честито на всички.....и довечера-на Италито,налиии...
                              Croma 2.0 ie
                              www.italcars.org

Коментар

Жоре , здраво си ме изненадал,,,,,, ми като се пазих от бирата кво друго .... нали заптиетата могат да ме изненадат по пътя .Нека Евита не ми завижда ще и се представя следващия път в пълния си блясък Никой не е снимал май колата която изтеглих от стръмното с двете деца вътре??????????????????
                                Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
                                ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Working...
                                X