Малко снимките са в обратен ред ама занапред ще зная. :D Да пробвам ще кача ли клипа - нещо не се получава. Помощ 31,5 Мб е файла има ли шанс изовщо да го кача или на следващата среща на Итали да идвам с лаптопа?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПИКНИК в неделя 03.09.06г.-х.Здравец
Collapse
X
-
fhh
-
EVITA
Много Ви мерси за снимките и другия път обещавам и аз да нарежа поне един домат. Ако дадете и краставици и тях ще нарежа :D . Мисля да повторим на Габрово на националната среща.
Коментар
-
fhh
-
EVITA
-
fhh
Коментар
-
fhh
Че какво им е лошото на маняците?!! Виж това за сектите не ми харесва, ама нали не сме , какво ми дреме?
Коментар
-
EVITA
Да не забравя да похваля готвачите на скарата. Много добри мръвки имаше и добре изпечени. И на тези дето са ги пазарили да похвалим. Организацията беше супер. А снимка номер DSC00021.jpg я искам с най-голямото качество, колега BlueStorm ще я направим на плакат на най-активния фен на форума на Фиат. Тя си е направо показно как сме се забавлявали.
Коментар
-
fhh
е Евита май завиждаш на колегата, че си е поспал, все пак това беше пикник не спортен празник. Както виждаш огладнявахме с волейбол, а преди това някои с федербал. Ако искаш следваштия път теб ще натоварим с културномасовата дейност, май така и викаха по байтошово време. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар