искам и аааз! Мястото е супер! Най-после съживих моя скрап! :Д малко съм грозен с 15-ките, ама шанс..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложения за Фиат Купе среща в София!
Collapse
X
-
Добре че е Светльо да ми каже за тая тема, че по-рядко влизам в тоя форум. Ще дойда с ГТ-то да прикадя против комари, проблема е че на 18-ти може и да съм на работа, в най-лошия случай към 13ч. ще излезна обедна почивка, ще дойда да полафим малко и после се връщам на работното мястоAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Ехее грехота е да дойда на тази среща с италянска кола, така че ще припаля ЮК осата на брат ми, че и без не се кара изобщо и ми е жал за колата.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Срещата макар и наистина само с едно Купе си беше супер според мен Трябва да помислим за по редовни сбирки.Благодаря на всички които присъстваха, а специалните благодарности са за "injekciona" - той си знае за какво и на Стоил "VET" че ме закара до вкъщи и за винаги интересните дискусии които се получават :D
Коментар
-
injekciona написа:То ние тука не може да се организираме за среща, но някой мислил ли е за пътуване до Италия за 20годишнината на модела догодина?kaci написа:99% съм там. Писах и на организаторите и чакам подробности и капариране на хотел и т.н.injekciona написа:Ще пуснеш ли информация после, че и аз сериозно го обмислям ако не съм банкрутирал и ако до тогава имам купе в движение, което може да стигне до там
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар