Екстра, гледам никой не се престраши да каже дата... За това аз предлагам да пробваме да се съберем на 18ти (събота). Среща примерно в 13ч на паркинга пред Фестивална и после колкото се съберем, влизаме в заведението Каци и Ферариста да не се спотайват
Добре че е Светльо да ми каже за тая тема, че по-рядко влизам в тоя форум. Ще дойда с ГТ-то да прикадя против комари, проблема е че на 18-ти може и да съм на работа, в най-лошия случай към 13ч. ще излезна обедна почивка, ще дойда да полафим малко и после се връщам на работното място
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Аз от три дена все да пиша в темата и все нещо по важно се случва Mr. GreenДатата за мен е ОК, но ще съм без кола.И за мен датата е ОК засега.Ще ми бъде приятно да взема някой,ако е без кола,само да казва :D
Fiat Coupe: 16V Turbo
FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA
Ехее грехота е да дойда на тази среща с италянска кола, така че ще припаля ЮК осата на брат ми, че и без не се кара изобщо и ми е жал за колата.
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Срещата макар и наистина само с едно Купе си беше супер според мен Трябва да помислим за по редовни сбирки.Благодаря на всички които присъстваха, а специалните благодарности са за "injekciona" - той си знае за какво и на Стоил "VET" че ме закара до вкъщи и за винаги интересните дискусии които се получават :D
Коментар