Вие какво направихте в Сливен или там където щяхте да ходите?
Мми след съботните проби, едната кола изобщо не стигна до Сливен, щот за съжаление кривна 20 от 20 клапана и немаше време до тръгването сутринта в неделя да се прави глава и т.н., а другата с проблеми в горивната система успя да даде 10,5 с 220+ терминална, но на всеки 2 последователни старта запушваше дюзи, тта и нейното участие не беше запомнящо се за съжаление........за другото състезание септември се надявам подготовката и резултатите да са по-добри Иначе беше хубаво и завързано състезание в клас "Стреет" и Ц, имаше и няколко последователни 9-ки сутринта на квалификацията (дадени обаче не от драг, а от рали автомобил :D ), дооста ниски и средни 10-ки от улични коли, мнооо слънце и жега, само топла бира и те така :D Като се видим на другата среща (надявам се :D ), ме подсети и ако ти е интересно ще ти доразкажа
kaci написа:
Аз за тази Неделя не мога да обещая, че ще присъствам
Аз предложих тая неделя, щот след това съм на море до края на месеца, тта аз няма да мога, ако се разберете нещо
Koйто не идва на срещите плаща следвдщата сметка -шега де!Иначе има една две не лоши кръчмички в Банкя може да се измисли нещо,евалата за предложенията за повече срещи :D Стоиле,ако малкия талон на Марио е при теб дай да се разберем нещо,все едно си забравил да заключиш... Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Fiat Coupe: 16V Turbo
FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA
И аз другата седмица в края пътувам към Созопол...До колкото си спомням наистина има много арни заведения в Банкя...Вече парко мястото е по-проблемно, че тоя път трябваше да се "отцепя" от глутницата поради липса на място до купетата п.с. ВЕТ да ми приготви ЛЕ пакета
Стоиле,ако малкия талон на Марио е при теб дай да се разберем нещо,все едно си забравил да заключиш... Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Колата има каско, така че ако може само оригинала на малкия талон да остане при мен и ключовете че нищо няма да видя аз накрая
digitalundgrd написа:
п.с. ВЕТ да ми приготви ЛЕ пакета
Както сам казах колата ми се качва на главата вече, така че пишете заявките на лично в $
injekciona написа:
За мене джантите и липа от багажника
Абе а за мене по некъв % от печалбата не е ли отреден хахаха странно никой не изявява желание за салона, а той според мен прави 50% от колата !
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Здравейте,върнахте ли се вече от морета,почивки :D Имаше предложения за срещичка в Банкя или друго място,мисля че е добре да използваме все още хубавото време.Ако сте навити дайте да се видим :P
Само да определим дата, че да видя кога да си вкарам колата в бокса. От чужди коли не ми остава време за моята, ама преди няколко дни ми текна антифриз в краката от кранчето на парното, а вчера изненада - влизам в колата след работа и тя станала с 10 см по ниска, целия таван се отлепил и сега все едно имам чалма на главата, като карам.
Колегите от тоя пост къде сте, ще идвате ли на италфест-а ... Да се съберем на излизане от София и да направим една колона от красоти До тук отговорилите позитивно сме: 1. injekciona 2. ФЕРАРИСТ - ще се включи в парада от София 3. nastybg - моя мислост
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
За мое съжаление няма да мога да дойда,стигаше ми и само да видя колоната на хубавите ни Купенца как се изнизва от Баумакса но уви... На вас ви пожелавам лек път и много приятни моменти там.И имам една молба-ако може да щракнете някоя и друга снимчица PLEASE.Попътен вятър и всичко най хубаво :D
Коментар