Нека направим една последна проверка за срещата!Остава ли уговорката за Толедо (http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=100055#100055) в 19:00ч. Аз макар леките здравословни проблеми съм наличен и свободен за Събота.1. Kaci :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложения за Фиат Купе среща в София!
Collapse
X
-
Баси, днес ли е седми. Аз си мислех, че е в неделя. За да ме пуснат днес през деня да работя, защото искам да сглобя Купето на Марио, обещах довечера да ходим на вечеря с жената. Освен да я взема с мен на срещата и да кажа че това е вечерята :D. Опасявам се обаче, че форума ще намалее с една глава, тоест моята .Ще видя да измисля нещо, но не обещавам.
Коментар
-
kaci написа:То затова хората му казват БРАК на това доброволно лишаване от най ценното - свободата Запазил съм маса (за 6 - 7 човека)на името на Миланов в случай, че някой отиде преди мен в заведението.Ще гледам да измия и Купето за да не се излагам пак с най мръсната кола на срещата
Коментар
-
Съгласен съм.Много хубава и приятна среща,и вятъра не ни одвя като миналата година този път мястото беше много приятно.Ако бяхме паркирали малко по така,вярвам че щеше да изглеждат още по-добре.Голямо благодарско за организаторите,колегите и фотографа :PFiat Coupe: 16V Turbo
FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA
Коментар
-
Даа, супер беше срещичката. Аз съм най-доволен, дойдох, нахраних се обилно и нищо не платих :D . Не знам, Каци ли ме изработи така или другите колеги оставиха по повече пари, ама другия път аз черпя. Какво ще кажете другата среща да е след седмица или две, защото на мен ми беше адски приятно и нямам нищо против да се виждаме всяка седмица, поне докато е хубаво времето и може да се седи на открито.И два много важни въпроса, които нещо останаха недоуточнени:1. Кой, какво искаше от купето на Марио, задния спойлер и джантите ясно, но най-добре да ми пратите списък и лични съобщения :D :D :D 2. Някой, нещо спомена за едно ГТВ което се продавало без съединител, нека да ми прати телефона си, за да му звънна.Лека и успешна седмица на всички
Коментар
-
VET написа:ама другия път аз черпяVET написа:Какво ще кажете другата среща да е след седмица или две, защото на мен ми беше адски приятно и нямам нищо против да се виждаме всяка седмица, поне докато е хубаво времето и може да се седи на открито.
Коментар
-
VET написа:Какво ще кажете другата среща да е след седмица или две, защото на мен ми беше адски приятно и нямам нищо против да се виждаме всяка седмица, поне докато е хубаво времето и може да се седи на открито.biser_as написа:Мми дайте нещо за тая неделя привечер примерно, че после народа почва да ходи по морета, почивки и т.н. и според мен е по-сложно за организация.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар