Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложения за Фиат Купе среща в София!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нека направим една последна проверка за срещата!Остава ли уговорката за Толедо (http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=100055#100055) в 19:00ч. Аз макар леките здравословни проблеми съм наличен и свободен за Събота.1. Kaci :D

Коментар

Аз съм навит за мястото и часа, ще се опитам да дойда, че имам малко работа преди това. 2. injekciona ?
      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
      Jet Black E46 M3

Коментар

3. digitalundgrd
        FIAT Coupe 16VT

Коментар

Баси, днес ли е седми. Аз си мислех, че е в неделя. За да ме пуснат днес през деня да работя, защото искам да сглобя Купето на Марио, обещах довечера да ходим на вечеря с жената. Освен да я взема с мен на срещата и да кажа че това е вечерята :D. Опасявам се обаче, че форума ще намалее с една глава, тоест моята .Ще видя да измисля нещо, но не обещавам.

Коментар

То затова хората му казват БРАК на това доброволно лишаване от най ценното - свободата Запазил съм маса (за 6 - 7 човека)на името на Миланов в случай, че някой отиде преди мен в заведението.Ще гледам да измия и Купето за да не се излагам пак с най мръсната кола на срещата

Коментар

kaci написа:
              То затова хората му казват БРАК на това доброволно лишаване от най ценното - свободата Запазил съм маса (за 6 - 7 човека)на името на Миланов в случай, че някой отиде преди мен в заведението.Ще гледам да измия и Купето за да не се излагам пак с най мръсната кола на срещата
              Този път може аз да съм с най-мръсното
              Jet Black E46 M3

Коментар

Не знам какво мислят другите, но аз съм на мнение, че се получи страхотна среща.Последните трима откарахме до малко след полунощ Очакваме и снимки.

Коментар

Мдааам И аз съм доволен от срещата. Събрахме се 6-7 купета. Стана лафче, запознах се с все готини хора Може вече спокойно да се мисли за някаква национална Фиат Купе среща
                  FIAT Coupe 16VT

Коментар

И аз съм на мнение, че доста хубава среща стана. Надявам се днеска или утре да има снимки.
                    Jet Black E46 M3

Коментар

Ето и снимки и от срещата, другия път трябва по-добре да се подредиме, че на колегата digitalundgrd не успяхме да изкараме читав кадър И любимия ми кадър...
                      Jet Black E46 M3

Коментар

Супер са станали снимките Фотографа предлагам да го водим по срещите и естествено да му поемем режийните и каквото там е нужно (видя ми скромно момче и едва ли ще прекали )

Коментар

Съгласен съм.Много хубава и приятна среща,и вятъра не ни одвя като миналата година този път мястото беше много приятно.Ако бяхме паркирали малко по така,вярвам че щеше да изглеждат още по-добре.Голямо благодарско за организаторите,колегите и фотографа :P
                          Fiat Coupe: 16V Turbo
                          FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

Коментар

Даа, супер беше срещичката. Аз съм най-доволен, дойдох, нахраних се обилно и нищо не платих :D . Не знам, Каци ли ме изработи така или другите колеги оставиха по повече пари, ама другия път аз черпя. Какво ще кажете другата среща да е след седмица или две, защото на мен ми беше адски приятно и нямам нищо против да се виждаме всяка седмица, поне докато е хубаво времето и може да се седи на открито.И два много важни въпроса, които нещо останаха недоуточнени:1. Кой, какво искаше от купето на Марио, задния спойлер и джантите ясно, но най-добре да ми пратите списък и лични съобщения :D :D :D 2. Някой, нещо спомена за едно ГТВ което се продавало без съединител, нека да ми прати телефона си, за да му звънна.Лека и успешна седмица на всички

Коментар

VET написа:
                              ама другия път аз черпя
                              :D Начи и аз ще дойда тогаз
                              VET написа:
                              Какво ще кажете другата среща да е след седмица или две, защото на мен ми беше адски приятно и нямам нищо против да се виждаме всяка седмица, поне докато е хубаво времето и може да се седи на открито.
                              Мми дайте нещо за тая неделя привечер примерно, че после народа почва да ходи по морета, почивки и т.н. и според мен е по-сложно за организация.

Коментар

VET написа:
                                Какво ще кажете другата среща да е след седмица или две, защото на мен ми беше адски приятно и нямам нищо против да се виждаме всяка седмица, поне докато е хубаво времето и може да се седи на открито.
                                Защо не разпиташ за някакво кръчме с паркинг в Банкя и да се съберем там
                                biser_as написа:
                                Мми дайте нещо за тая неделя привечер примерно, че после народа почва да ходи по морета, почивки и т.н. и според мен е по-сложно за организация.
                                Аз за тази Неделя не мога да обещая, че ще присъствам Вие какво направихте в Сливен или там където щяхте да ходите?

Коментар

Working...
                                X