Трябва да си следиш темата нали ти си я пусна Вече и аз се върнах в Бс а и излизам в отпуска така че може да направим някоя срещичка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде, бе Бургазлии !!!
Collapse
X
-
kc_3011 написа:Трябва да си следиш темата нали ти си я пусна Вече и аз се върнах в Бс а и излизам в отпуска така че може да направим някоя срещичкабрава 1.4 12в 1997 моно инжекция, но радиото е стерео
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/22/21929_450.JPG
Коментар
-
kc_3011 написа:Аз предлагам да забием някаква по-късна дата например следващия уикенд зада може повече хора да прочетат и да има по-голямо присъствие, а дали събота или неделя за мен няма значение (както казах преди в отпуск съм )
Коментар
-
net_scooter написа:Предлагам Веско като модератор, да направи една "Важна тема"-Срещи в Бургас, и всички желаещи да пишат там, за уговаряне на срещи !!! :Dбрава 1.4 12в 1997 моно инжекция, но радиото е стерео
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/22/21929_450.JPG
Коментар
-
А бе според мен Митко не е виновен за нищо - той само показа на потребителите, които се заяждат, какво е един ден без форум - никой неможе без форума, затова да спрат понеже накрая ще се получи така, че ще останем въобще без никакъв форум - нито на Митко, нито на никой...А за срещите - ние сами сме си виновни ... ако бяхме по-организирани щяхме да се срещнем ... Вижте примерно в темите за софийските срещи - когато се пусне тема за такава - веднага има отговори и се организират много хора ... когато бях в софия пуснах тема и още същия ден бяхме 5-6 човека на среща... ТРЯБВА НИ ОРГАНИЗАЦИЯ !
Коментар
-
Обикновено,за да се забие темата като "Важна",трябва да има уточнено място,ден и час...което е станало като традиция...след което темата се заключва...да не се спами излишно.При нас смятам,само мястото е уточнено,бирарията"West"...И тази тема е добра за предложения,...така че,давайте ги,както призовах и преди време...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
vesko.t написа:Обикновено,за да се забие темата като "Важна",трябва да има уточнено място,ден и час...което е станало като традиция...след което темата се заключва...да не се спами излишно.При нас смятам,само мястото е уточнено,бирарията"West"...И тази тема е добра за предложения,...така че,давайте ги,както призовах и преди време...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар