Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде, бе Бургазлии !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябва да си следиш темата нали ти си я пусна Вече и аз се върнах в Бс а и излизам в отпуска така че може да направим някоя срещичка
    VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

kc_3011 написа:
      Трябва да си следиш темата нали ти си я пусна Вече и аз се върнах в Бс а и излизам в отпуска така че може да направим някоя срещичка
      ....чакам
      брава 1.4 12в 1997 моно инжекция, но радиото е стерео
      http://www.picvalley.net/v.php?p=u/22/21929_450.JPG

Коментар

gogo_bravata написа:
        kc_3011 написа:
        ....чакам
        вече и аз чакам ...

Коментар

Ама то само с чакане не става

Коментар

kc_3011 написа:
            Ама то само с чакане не става
            Ами някой да даде предложение ... Аз не давам, понеже не се знае утре вечер, дали ще съм свободен ...

Коментар

Аз предлагам да забием някаква по-късна дата например следващия уикенд зада може повече хора да прочетат и да има по-голямо присъствие, а дали събота или неделя за мен няма значение (както казах преди в отпуск съм )

Коментар

kc_3011 написа:
                Аз предлагам да забием някаква по-късна дата например следващия уикенд зада може повече хора да прочетат и да има по-голямо присъствие, а дали събота или неделя за мен няма значение (както казах преди в отпуск съм )
                Най-добре дай точно предложение и толкова ... даже пусни нова тема ...

Коментар

Предлагам Веско като модератор, да направи една "Важна тема"-Срещи в Бургас, и всички желаещи да пишат там, за уговаряне на срещи !!! :D
                  LANCIA Y 1.2 16v 86HP
                  176B9.000
                  ALFA ROMEO 156 2.0 T.S. 155HP
                  AR32301

Коментар

И аз се присъединявам към твоето предложение

Коментар

net_scooter написа:
                      Предлагам Веско като модератор, да направи една "Важна тема"-Срещи в Бургас, и всички желаещи да пишат там, за уговаряне на срещи !!! :D
                      усещам, че този път ще стане :D
                      брава 1.4 12в 1997 моно инжекция, но радиото е стерео
                      http://www.picvalley.net/v.php?p=u/22/21929_450.JPG

Коментар

а. аз усещам че и този път няма да стане , но не трябва да си извиняваме с проблемите на височайшото командване

Коментар

А бе според мен Митко не е виновен за нищо - той само показа на потребителите, които се заяждат, какво е един ден без форум - никой неможе без форума, затова да спрат понеже накрая ще се получи така, че ще останем въобще без никакъв форум - нито на Митко, нито на никой...А за срещите - ние сами сме си виновни ... ако бяхме по-организирани щяхме да се срещнем ... Вижте примерно в темите за софийските срещи - когато се пусне тема за такава - веднага има отговори и се организират много хора ... когато бях в софия пуснах тема и още същия ден бяхме 5-6 човека на среща... ТРЯБВА НИ ОРГАНИЗАЦИЯ !

Коментар

Обикновено,за да се забие темата като "Важна",трябва да има уточнено място,ден и час...което е станало като традиция...след което темата се заключва...да не се спами излишно.При нас смятам,само мястото е уточнено,бирарията"West"...И тази тема е добра за предложения,...така че,давайте ги,както призовах и преди време...
                            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
                              Обикновено,за да се забие темата като "Важна",трябва да има уточнено място,ден и час...което е станало като традиция...след което темата се заключва...да не се спами излишно.При нас смятам,само мястото е уточнено,бирарията"West"...И тази тема е добра за предложения,...така че,давайте ги,както призовах и преди време...
                              Ами то трябва някой да даде предложение ... Аз не съм сигурен дали ще мога, затова не давам... но все пак ... какво ще кажете тази вечер към 19-20 ч ?Дали да не пуснем нова тема ? Така ще има шанс повече да я забележат ...

Коментар

За другата седмица може и да стане, ако успея да сменя покрива на гаража в събота. Тея мижави дъждове ми разбиха плановете отвсякъде тая седмица
                                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                                X