Аз предлагам да забием някаква по-късна дата например следващия уикенд зада може повече хора да прочетат и да има по-голямо присъствие, а дали събота или неделя за мен няма значение (както казах преди в отпуск съм )
Аз предлагам да забием някаква по-късна дата например следващия уикенд зада може повече хора да прочетат и да има по-голямо присъствие, а дали събота или неделя за мен няма значение (както казах преди в отпуск съм )
Най-добре дай точно предложение и толкова ... даже пусни нова тема ...
А бе според мен Митко не е виновен за нищо - той само показа на потребителите, които се заяждат, какво е един ден без форум - никой неможе без форума, затова да спрат понеже накрая ще се получи така, че ще останем въобще без никакъв форум - нито на Митко, нито на никой...А за срещите - ние сами сме си виновни ... ако бяхме по-организирани щяхме да се срещнем ... Вижте примерно в темите за софийските срещи - когато се пусне тема за такава - веднага има отговори и се организират много хора ... когато бях в софия пуснах тема и още същия ден бяхме 5-6 човека на среща... ТРЯБВА НИ ОРГАНИЗАЦИЯ !
Обикновено,за да се забие темата като "Важна",трябва да има уточнено място,ден и час...което е станало като традиция...след което темата се заключва...да не се спами излишно.При нас смятам,само мястото е уточнено,бирарията"West"...И тази тема е добра за предложения,...така че,давайте ги,както призовах и преди време...
Обикновено,за да се забие темата като "Важна",трябва да има уточнено място,ден и час...което е станало като традиция...след което темата се заключва...да не се спами излишно.При нас смятам,само мястото е уточнено,бирарията"West"...И тази тема е добра за предложения,...така че,давайте ги,както призовах и преди време...
Ами то трябва някой да даде предложение ... Аз не съм сигурен дали ще мога, затова не давам... но все пак ... какво ще кажете тази вечер към 19-20 ч ?Дали да не пуснем нова тема ? Така ще има шанс повече да я забележат ...
Коментар