Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде, бе Бургазлии !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде, бе Бургазлии !!!

За 1 месец в София отидох на 2 срещи, а тук никой не се събира ... Не трябва да е така ! Хайде да организираме нещо ! Поне тук няма как да се оправдаете, че сте на море Дайте някакво предложение и да измислим нещо ... Може и една среща за консултации да направим, понеже тук и такова нещо не съм виждал ... Примерно в събота или неделя в 13:00 на West-а до Тенис кортовете до Цурка ... Какво ще кажете ? По-добре неделя според мен ... Хайде който смята да идва да пише...

Ако е за Събота -става ! В неделя съм на работа,няма как да дойда...Давайте предложения...!
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

предлагам една среща да направим за 14.09.2006, към 19:30ч., мястото е известно..., пък и консултации може да обсъдим, идеята е добра...!!! :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
      LANCIA Y 1.2 16v 86HP
      176B9.000
      ALFA ROMEO 156 2.0 T.S. 155HP
      AR32301

Коментар

Аз съм навит ... Но като гледам феновете от бургас сме 3-4... (всъщност сме може би 30-40, но активни ...) или пък никой не влиза в "Срещи и мероприятия" ... ще взема да пусна темата във всички раздели, та да се съберем ... и после ще обсъдим кой ще ми махне бана

Коментар

Килърчо недей да вземаш такива крайни мерки. Който се интересува чете. Аз лично другата седмица ще съм ангаже (ще ходя към Варна), ама времето ще е хубаво така че дали сте 3-ма или 5-има няма значение важното е да стане традиция, че наистина е малко срамно коскожам ти град сме а ... нямаме срещи
          VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

net_scooter написа:
            предлагам една среща да направим за 14.09.2006, към 19:30ч., мястото е известно..., пък и консултации може да обсъдим, идеята е добра...!!!:D Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
            Става!От Понеделник съм отпуск до края на месеца,от моя страна никакви проблеми-там съм...
            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

kiler_4o написа:
              Аз съм навит ... Но като гледам феновете от бургас сме 3-4... (всъщност сме може би 30-40, но активни ...)
              3-4-ма ама редовни, а ти защо не идваш по срещите, събираме се от година вече ??? :D
              LANCIA Y 1.2 16v 86HP
              176B9.000
              ALFA ROMEO 156 2.0 T.S. 155HP
              AR32301

Коментар

net_scooter написа:
                kiler_4o написа:
                Аз съм навит ... Но като гледам феновете от бургас сме 3-4... (всъщност сме може би 30-40, но активни ...)
                3-4-ма ама редовни, а ти защо не идваш по срещите, събираме се от година вече ??? :D
                Първо - не съм научил за тяхВторо - когато са се провеждали всички срещи, за които съм научил съм бил извън града (какви съвпадения ставаха - не питайте...)Ходих на 2 софийски срещи + 1 на клуб 126п (благодаря ти, Fire_999, че ме закара и взе с теб) и те бяха просто супер ... Надявам се, че и тук ще се съберем и ще прекараме толкова весело ... П.С. Ние май на Fire_999 имаме много хора да му благодарим за много работи, защо не съберем пари да го пратим на някаква екскурзия ?

Коментар

Re: Хайде, бе Бургазлии !!!

дайте скорошна дата за събирачка, по принцип съм зает но все ще се сместим
                  брава 1.4 12в 1997 моно инжекция, но радиото е стерео
                  http://www.picvalley.net/v.php?p=u/22/21929_450.JPG

Коментар

gogo_bravata написа:
                    Днес 14/09/2006-19.30-на обичайното място "West" ...
                    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Идвай ! Чакам ! :D
                      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

охоооооооо, някой е сменил пунтото с гранде или се лъжа - честито и много безаварини!!!
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

vesko.t написа:
                          gogo_bravata написа:
                          Днес 14/09/2006-19.30-на обичайното място "West" ...
                          еееее на работа съм тогава.....
                          брава 1.4 12в 1997 моно инжекция, но радиото е стерео
                          http://www.picvalley.net/v.php?p=u/22/21929_450.JPG

Коментар

Аз ще дойда,но може би малко по-късно.
                            COUPE 1.8 16V
                            Volvo XC90 T6

Коментар

ееее ... много късно видях темата ... сега вече нямам как да стигна навреме ... пък и колата не е тук в момента ...

Коментар

Working...
                              X