Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

31.08...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

31.08...

Ще изпращаме ли месеца утре в някое от оспорваните люлински заведения........Дневният ред включва два въпроса за разискване:1-во...къде да разположим дупетата2-ро...кой ще идва.....Люлинската бира си е хубава...гледайте да дойдете.....знаете че стават супер срещички в четвъртък.....Айде народееееееее............

Не знам до колко е редно и демократично, в предвид на пуснатата анкета, но не е ли по-добре да се съберем утре в "О Шипка", за да "видим" и там как е....така ще имаме впечатления и от двете заведения и после да решим категорично къде ще ги правим.....

Коментар

Аз викам между двете на паркинга да опънем две маси и да си вземем бира пък да им съберем очите на тези в заведенията Сега сериозно аз съм за О’Шитка че тая Поли нещо на сауна заприлича по едно време! Аз съм там! 2-места!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

И аз съм за О`Шипка, жалко само че май ще е студено и ще трябва вътре да седнем.Лятото си отива

Коментар

Като видях О!Шипка е по-хубава, но за жалост няма да мога да дойда Защо се прибрах в Бургас ;(;(;(

Коментар

blondy_driver написа:
            И аз съм за О`Шипка, жалко само че май ще е студено и ще трябва вътре да седнем.Лятото си отива
            Как бе ние сме си циганчета утре ши е топло!!!
            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
            Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

среща

Да се счита ли че, като са отговорили толкова много за "О!Шипка ", значи ли че ще има толкова и на срещата утре ?Да се преброим и утре кой ще дойде.
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

А от колко часа ще е и до колко стоите?Че на мен ми е на две крачки, но привечер имам ангажимент...
                FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Обикновенно се събираме между 19.30 - 20.00 часа и стоим дорде ни душа сака..... :D

Коментар

Логан написа:
                    Обикновенно се събираме между 19.30 - 20.00 часа и стоим дорде ни душа сака..... :D
                    Може значи към 21.00 да мина...

Коментар

Предпоолагам вече става ясно.....срещата е от 19.30 /е, кой когато.../ в пицария "О Шипка"/........ще ви чакаме... :D :D :D

Коментар

Много съжалявам, че не дойдох... освободих се чак към 20.30 и вече нямаше за кога. Разкажете как изкарахте!

Коментар

Тоя път добре.....събрахме се към 10-12 човека...беше весело...наприказвахме се, пийнахме биричка, /аз тоя път пих бира...... ....ама дали я доизпих.... /......Ето и снимчици.....
                          Прикачени файлове

Коментар

Още.....
                            Прикачени файлове

Коментар

Working...
                            X