Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покана за Рила...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покана за Рила...

В събота сутринта раничко.../ 8-9 часа/ тръгвам с колата за хижа Пионерска....оставям я там, след което потеглям за х. Рилски езера....преспивам в някоя от двете хижи и в неделя тръгвам наобратно.....смятам междувременно да изкача и Харамията.....Ако има навити, нека ми пишат....или по ICQ - 167567898 или на мобиларният ми телефон - 0878 727217Поздрави на всички...

ихххх! любимите Рилски езера.... моя маршрут е през Скакавица, там се спи и т.н. ако минеш през Говедарци и оставиш колата на хижа Вада ще си спестиш част от баира след дъждовете ще е много кално ! баси ! как ми се идва, ама щерката е много малка още и не може да седи в кенгурото ....не че не я качихме до Мальовица вече бах мааата !!! искам да напиша Govedarci а то ме цензурира !!!! Мите - НЕ СИ ПРАВ !!!!!
    lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
    ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
    Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

Времето...:В петък ще бъде предимно слънчево, но ветровито и хладно, с максимални температури между 21 и 26°. Слънчево ще бъде и през почивните дни, вятърът ще отслабне и температурите ще се повишатАйде бре.....Дупница - Сапарева Баня - Паничище - х. Пионерска. Оттам 2 - 3 ч. пеша до х.Рилски езера. Един ден стига да се обиколят всички езера и да се слезе обратно - 7 - 8 часа, зависи от темпото на ходене и мотаенето за снимки. Аз обаче ще преспя на някоя от хижите или на палатка...Пътя Паничище - х. Пионерска е в доста по-добро състояние от пътя до х. Вада, а и не ми е познато там......ако дойдете и вие, бих го "сефтосал"...... :D

Коментар

Логан написа:
        Времето...:В петък ще бъде предимно слънчево, но ветровито и хладно, с максимални температури между 21 и 26°. Слънчево ще бъде и през почивните дни, вятърът ще отслабне и температурите ще се повишатАйде бре.....
        Еееех, още имам мазоли от Кончето, но това не пречи! Друго пречи и то за жалост непреодолимо!А прогнозата е идеална...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Mitko написа:
          Поправено!
          Мерси
          lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух

Коментар

Баси как ми палиш фитилите !!!! Ама бебето ми е на 40 дена и ме е страх да го катеря пеша по баира. Горкото си няма собствена терморегулацийка и ще замръзне Иначе пъпа и е хвърлен в планината .... а с майка й сме малко луди на тема баир и моткане по чукара. Аз пък да ти се оплача - май ще имам нужда от твойте професионални умения при борба с разните малки гадинки

Коментар

x 1/9 написа:
              ...........Аз пък да ти се оплача - май ще имам нужда от твойте професионални умения при борба с разните малки гадинки
              O.K...щом е за бебето, няма проблем...предлагам да го обсъдим на х. Рилски езера..... :P :P :P

Коментар

Working...
              X