Има ли желаещи за среща на Сточна след 11чда се видим поне или нещо друго/Променена е датата само иначе мероприятието е същото/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СРЕЩА ЗА НЕДЕЛЯ 17.09 НАЛИ си ЗНАЕТЕ /променена дата само/
Collapse
X
-
Ехеее, днес няколко души си оцапаха ръчичките! Е, не бяха кой знае какви ремонти (ама те и срещите нали са консултативни, не ремонтни): сваляне на задна чистачка, чистене на MAP сензор, лъскане на стъкла с паста (това бях аз - вж. последната снимка). Имаше представител и на младото поколение. Абе, ето снимките!Преди да сте ги разгледали, една гатанка: Какво има в багажника на един Kilar?Отговор: Не е труп, а това на снимка 6!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
sasco
Еее...евалата Пешко.Хубави снимки,ама направо перфектни са станали с мобилният ти телефон!И срещата днес беше добра,посъбрахме се,видяхме ЩО има в багажника на един килър.....ама нещо ги няма кофичките с кисело мляко на кората до ракийката.Аз тръгнах бързо,щото един малък член на клубът си беше понаакал памперса!
Коментар
-
sasco написа:...ама нещо ги няма кофичките с кисело мляко на кората до ракийката...sasco написа:...Хубави снимки,ама направо перфектни са станали с мобилният ти телефон!...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Mazgarev написа:doofiat написа:Pesho, супер са снимките. Малко се позацапахме с тая чистачка, но ако има някаква среща другата седмица, ще я довършим. Иначе каква паста използва, за да получиш толкова бистри фарове?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар