Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема лятна среща гр.Китен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чат тема лятна среща гр.Китен

Тема за допълнителни въпроси
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Абе Васе, Янко оная вечер други дати даде, кажи ми , че ви куца координацията
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Абе Васе, Янко оная вечер други дати даде, кажи ми , че ви куца координацията
      То от нас не зависи изцяло
      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Аз също бях навит за другите дати. Този път ще пропуснем.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Ееее, че аз от кога говоря, че тази година джулай се пада събота срещу неделя. На... фиата ли съм си говорил? Записах се вече!Само информативно да вметна - миналия понеделник пътувах до Приморско - пътят е перфектен.

Коментар

Ейй,ше ме попилеете от път... Трябва на 29-ти да пътувам до Китен за срещата, след тва да се върна да бачкам една седмица и после от 7-ми Юли пък съм си резервирал моренцето... на Китен Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Ей как се точа и аз още от сега,ама нали вече сме семейни с малко дете и незнам как ще я организираме тая работа.Ще дойдем със сигурност,но ще видим дали за 2 или 1 нощувка.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Тържеството де ще е Щото ние за това само можем да прескочим...в баш пика на сезона
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                  Тържеството де ще е Щото ние за това само можем да прескочим...в баш пика на сезона
                  Не знам къде ще е ,но сигурно ще свърши в оная плажната дискотека Занзи....
                  Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

аз няма да се записвам в другата тема, защото така или иначе ще бъда в Китен по това време...ще Ви посрещам и ще Ви изпращам :D

Коментар

popara801 написа:
                      Ей как се точа и аз още от сега,ама нали вече сме семейни с малко дете и незнам как ще я организираме тая работа.Ще дойдем със сигурност,но ще видим дали за 2 или 1 нощувка.
                      Ко са чудиш бре. Калина беше на 2 месеца на първата си среща на форума, а именно на Китен.И аз много се точа, но времето ще покаже.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                        popara801 написа:
                        Ко са чудиш бре. Калина беше на 2 месеца на първата си среща на форума, а именно на Китен.И аз много се точа, но времето ще покаже.
                        Оф,ако зависи само от мене няма проблем,но бабите и жената ще ме заклеймят.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                          fihi написа:
                          popara801 написа:
                          Ти другарю Попаров, явно не четеш, Иван ти е написал да взимате детето и да потегляте! Какви баби, с тях всеки може!
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                            popara801 написа:
                            fihi написа:
                            popara801 написа:
                            Ти другарю Попаров, явно не четеш, Иван ти е написал да взимате детето и да потегляте! Какви баби, с тях всеки може!
                            Е па да де аз имах в предвид,че с детето ще идем за мен няма проблем,ама те не та не.Малък бил още.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Q им кажи, че рано сутрин дишането на ьодните изпарениq е много полезно, и само заради това си заслужава да се отиде и им затвори устите. Ама баси късото изречение дет избацах.Па ако си навит, вземай бабите да гледат наследника, па вие с Алекс да щракате с пръсти в зангадор.
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                              X