Предполагам ще е като миналите години.Ресторант Китенска перла и след това любимото ми Зангадор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема лятна среща гр.Китен
Collapse
X
-
Идва ми се че чак ми се вика ама... почти съм сигурен, че няма да мога да дойда. Ако се съберем двама трима и да прескочим за една вечер ще е супер. Все се надявам, че жената и бебето ще ме пуснат за една вечер, а аз ще организирам цялата рода да се грижи за тяхNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
deivid написа:някой ако не му тежи... Да му се намира програмка със нужния кабеляк, да видя компа на моя кошник какво ще каже. Нека ги вземе, после ще се разберем колко бири или ракий
Коментар
-
не пускат, и аз мисля да оставя Кристиян да спи (или играе на компа) след като тръгнем за ЗангадорТуко виж сме станали родниниAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
eh4ev07 написа:deivid написа:някой ако не му тежи... Да му се намира програмка със нужния кабеляк, да видя компа на моя кошник какво ще каже. Нека ги вземе, после ще се разберем колко бири или ракий
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар