Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема лятна среща гр.Китен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предполагам ще е като миналите години.Ресторант Китенска перла и след това любимото ми Зангадор.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да внимаваш този път с чекненето над морето. Да не идва пак охраната да те свалят от парапета.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

тежки три дни се очертават
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
          тежки три дни се очертават
          за теб - четири

Коментар

И к’во ся... не можем да се съберем и 30 човека
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Идва ми се че чак ми се вика ама... почти съм сигурен, че няма да мога да дойда. Ако се съберем двама трима и да прескочим за една вечер ще е супер. Все се надявам, че жената и бебето ще ме пуснат за една вечер, а аз ще организирам цялата рода да се грижи за тях
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

някой ако не му тежи... Да му се намира програмка със нужния кабеляк, да видя компа на моя кошник какво ще каже. Нека ги вземе, после ще се разберем колко бири или ракий

Коментар

Няма да мога да дойда.Много ме е яд ама какво да се прави.Това е положението.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=_UGY5nps1UY

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=sb3dsDnaXr8
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

deivid написа:
                        някой ако не му тежи... Да му се намира програмка със нужния кабеляк, да видя компа на моя кошник какво ще каже. Нека ги вземе, после ще се разберем колко бири или ракий
                        Колега ако споделиш с кои мотор е "твоя кошник" (дано не е 1.6 с метални колектори) имаш доста добри шансове да се класираш за безплатна диагностика
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Някой може ли да каже в Зангадора деца пускат ли?!?Че може да ми излезе проблем, ако не пускат.

Коментар

не пускат, и аз мисля да оставя Кристиян да спи (или играе на компа) след като тръгнем за ЗангадорТуко виж сме станали роднини
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                              не пускат, и аз мисля да оставя Кристиян да спи (или играе на компа) след като тръгнем за ЗангадорТуко виж сме станали роднини
                              Сигурен ли си?Щото аз вече обещах да водя племенницата на дискотека! Лошо!Иначе ще ги съберем децата заедно, щото "страх ме е да спя сама"

Коментар

eh4ev07 написа:
                                deivid написа:
                                Колега ако споделиш с кои мотор е "твоя кошник" (дано не е 1.6 с метални колектори) имаш доста добри шансове да се класираш за безплатна диагностика
                                Точно той е 1.6 метален колектор.

Коментар

Working...
                                X